Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

4. februar 2020 16:16

Større politiaktion fører til anholdelser

Sydøstjyllands Politi har i dag gennemført en større politiaktion i en verserende efterforskning af handel med narkotika. Der er grundlovsforhør i sagen i morgen.

politibil tæt på

Politiaktionen, der bl.a. omfattede ransagninger på 18 adresser, hovedsageligt i Horsens området,
førte til sigtelse og anholdelse af i alt 14 personer. Der er tale om én kvinde og 13 mænd i alderen mellem 22 og 30 år.

Aktionen skete som led i en længerevarende efterforskning, der som nævnt bl.a. omfatter mistanke om handel med narkotika.

Sydøstjyllands Politi agter at fremstille kvinden og ni af mændene i grundlovsforhør i morgen ved retten i Horsens. Tidspunktet for retsmødet er ikke kendt på nuværende tidspunkt. Der vil fra anklagemyndigheden blive begæret lukkede døre under retsmødet.

Der kan på nuværende tidspunkt ikke gives yderligere oplysninger til offentligheden af hensyn til efterforskningen – hverken om hvor ransagningerne er sket, resultatet af dem, indholdet af sigtelserne eller oplysninger om de sigtede m.v.

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

19. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Snyd med Covid-19-hjælpepakker giver to års fængsel og millionbøde til 59-årig mand

En 59-årig mand blev ved Retten i Kolding idømt fængselsstraf og bøde på 1.650.000 kroner for svindel med lønkompensation under Covid-19.

19. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Vær opmærksom: Flere tilfælde af telefonsvindel mod ældre borgere

Den seneste tid har Sydøstjyllands Politi modtaget flere anmeldelser om telefonsvindel begået mod ældre borgere i politikredsen. Gerningspersonerne har udgivet sig for at være fra banken og i et tilfælde fra politiet.

11. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi betragter episode med syreholdig væske som opklaret

Med hjælp fra offentligheden har Sydøstjyllands Politi nu været i kontakt med to drenge, der formodes at stå bag en hændelse med syreholdig væske, der fandt sted i Billund i lørdags.