Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

20. februar 2020 10:55

Stort beslag af indsmuglet hash


I går beslaglagde Sydøstjyllands Politi en større sending hash og anholdt seks mænd i færd med at aflæsse hashen. De seks fremstilles i dag i Grundlovsforhør for lukkede døre.

politibil tæt på

Det var et tip til Sydøstjyllands Politi, der førte til, at politiet tog til en ejendom ved Løsning mellem Vejle og Horsens. Tippet gik på, at der blev båret noget fra en udenlandsk indregistreret lastbil, og at der også var flere danske biler på stedet. Politiet rykkede ud bl.a. med narkohunde og der blev foretaget anholdelser. De anholdte er to udlændinge mænd på h.h.v. 39 og 49 år, og fire mænd med dansk statsborgerskab. Tre af de sidstnævnte mænd er fra Århusområdet og h.h.v. 27 år, 25 år og 37 år. Den sidste er fra Vejleområdet og 40 år. 

Hashen blev fundet både på lastbilen og på ejendommen.

Grundlovsforhøret ved retten i Horsens afholdes kl. 11.00 og anklagemyndigheden vil af hensyn til den videre efterforskning begære lukkede døre under retsmødet. Efterforskningen forventes at vare nogen tid, og i den periode vil der formentligt ikke kunne gives yderligere oplysninger til offentligheden.
 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

22. april 2024

Sydøstjyllands Politi

37-årig mand idømt forvaring for drab

En 37-årig mand, der var tiltalt for at have dræbt en 26-årig mand den 1. januar 2023, er i dag blevet kendt skyldig.

22. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Efterforskning af bombetrussel i Billund Lufthavn

Den mand i 30’erne, der blev anholdt i forbindelse med hændelsen i Billund Lufthavn i lørdags, blev i går varetægtsfængslet i 4 uger ved et grundlovsforhør for dobbelt lukkede døre. Sagen bliver nu efterforsket intensivt af Sydøstjyllands Politi.

21. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Genstand fra Billund Lufthavn destrueret

Forsvarets ammunitionsryddere foretog lørdag aften en kontrolleret sprængning af den genstand, som blev indleveret til politiet i Billund Lufthavn i går i forbindelse med bombetruslen. Det foregik i et område omkring Hejnsvig, hvor det blev vurderet forsvarligt.