Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

26. maj 2020 08:20

Sydøstjyllands Politi anholder tre formodede gerningsmænd til grov vold i Kolding

Efterforskning af fredag aftens voldsomme hændelse i Låsbygade i Kolding har i dag ført til anholdelser i sagen. De tre fremstilles i grundlovsforhør i dag

Afspærring

Det var formentligt jalousi, der lå bag, da to grupper unge mænd hovedsageligt i tyverne fredag aften støde sammen. Det er kommet frem under efterforskningen af hændelsen hen over weekenden.

’Hvad enten motivet til volden er jalousi eller noget andet, så accepterer politiet ikke bataljer, som det vi så i Kolding i fredags. Derfor har vi også med det samme indledt efterforskning i sagen og det glæder mig, at vi allerede nu har anholdelser og grundlovsforhør ved retten i Kolding i dag’ siger politiinspektør for Efterforskningscentret Jesper Bøjgaard Madsen.

Der blev under voldsudøvelsen anvendt redskaber eller våben af forskellig karakter som kniv og flere hammere. Flere kom lettere til skade ved hændelsen og tre blev efterfølgende tilset på sygehus. Det står endnu ikke endeligt klart, hvor mange, der i alt var involverede i hændelsen, men der er fortsat gerningsmænd på fri fod, som Sydøstjyllands Politi leder videre efter. Det skal i den fortsatte efterforskning bl.a. også nærmere belyses, om hændelsen opstod ved et spontant møde eller var planlagt.

De tre anholdte er 22, 25 og 32 år.

Sydøstjyllands Politi har ikke flere oplysninger i sagen før efter grundlovsforhøret.

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

20. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Status om flyaktivitet i Billund Lufthavn tidligst kl. 18.00

Sydøstjyllands Politi er i gang med efterforskning af en anmeldelse om en bombetrussel i Billund Lufthavn. Der er af den grund ingen flyaktivitet i Lufthavnen, og Sydøstjyllands Politi kan tidligst melde ud kl. 18.00 vedrørende konsekvenserne for flyaktiviteten i Lufthavnen.

20. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Evakuering i Billund Lufthavn

Sydøstjyllands Politi er lige nu massivt til stede i Billund Lufthavn på baggrund af en bombetrussel, der blev anmeldt til politiet omkring kl. 10.30.

19. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Snyd med Covid-19-hjælpepakker giver to års fængsel og millionbøde til 59-årig mand

En 59-årig mand blev ved Retten i Kolding idømt fængselsstraf og bøde på 1.650.000 kroner for svindel med lønkompensation under Covid-19.