Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

22. oktober 2021 07:37

Tre mænd i grundlovsforhør i Horsens her til morgen (version 2)

Rettet: Ved en planlagt aktion i går eftermiddags i Horsens blev 5 mænd i alderen 16-35 år anholdt. 3 af dem fremstilles i dag i grundlovsforhør som sigtede for trusler på livet.

Grundlovsforhør

Efter voldelige uoverensstemmelser den 3. oktober ved 15-tiden ved Axelborg i Horsens har Sydøstjyllands Politi efterforsket hændelsen. På baggrund af efterforskningen, der også har omfattet andre sammenstød mellem unge mænd i Horsens i den seneste tid, foretog Sydøstjyllands Politi i går anholdelserne.

De anholdte sigtes for trusler på livet og overtrædelse af knivloven, idet de indbyrdes truede hinanden med knive ved Axelborg den 3. oktober. Tre af dem fremstilles derfor i Grundlovsforhør ved retten i Horsens kl. 8.30. Ingen kom til skade ved episoden og de anholdte vurderes at tilhøre to forskellige grupper og er alle bosiddende i Horsens.

Nogle af personerne mistænkes også på baggrund af efterforskningen for at være en del af de øvrige voldelige uoverensstemmelser, der i den seneste tid har været i Horsens.

Da anklagemyndigheden vil begære lukkede døre under grundlovsforhøret kan Sydøstjyllands politi ikke oplyse yderligere.

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

11. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi betragter episode med syreholdig væske som opklaret

Med hjælp fra offentligheden har Sydøstjyllands Politi nu været i kontakt med to drenge, der formodes at stå bag en hændelse med syreholdig væske, der fandt sted i Billund i lørdags.

9. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Appel til forældre: Tal med jeres børn om farerne ved syrebomber

Lørdag eftermiddag kom en 2-årig pige i uforvarende kontakt med en syreholdig væske på legepladsen på Plougslundvej i Billund. Den 2-årige kom kun lettere til skade, men hændelsen anses alligevel for at være alvorlig. Sydøstjyllands Politi opfordrer forældre til at tale med deres børn om risici ved at eksperimentere med syrebomber.

25. marts 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi efterlyser ejere til formodede tyvekoster

Genkender du nogle af disse ting?