Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

15. januar 2019 10:37

Døgnrapport fra Østjyllands Politi tirsdag den 15. januar 2019

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Fremstilling i Aarhus

Særlig Efterforskning Vest fremstiller i dag kl. 09.30 i Retten i Aarhus to mænd på 25 og 26 år med bopæl i Sverige. Det to mænd sigtes for tyveri af særlig grov beskaffenhed ved at have stjålet elektronikvarer fra lastbiler i forening med andre. Fremstillingen er en del af en større sag vedr. omrejsende kriminelle fra Sverige, der har været en del af en organiseret gruppering, der har planlagt og udført organiserede tyverier fra lastbiler i Danmark.

Der er allerede afsagt dom mod fire andre mænd i samme sagskompleks.

**

 

Politiet på besøg i Mårslet i dag

En par betjente fra Østjyllands Politi kommer tirsdag på besøg i Måslet, hvor de vil gå i dialog med borgerne og høre lidt om, hvad der sker i byen. Alle er velkomne til at kigge forbi til en snak.

De er i byen mellem kl. 14.00 og kl. 18.00

**

 

Sad igen bag rattet uden kørekort – denne gang kostede det bilen

En patrulje standsede mandag kl. 12.52 en bil på Randersvej i Aarhus i forbindelse med en rutinekontrol. Patruljen tog kontakt til bilens 22-årig mandlige fører og bad om at se hans kørekort, hvortil manden svarede, at han ikke havde noget kørekort. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Patruljen kunne i politiets systemer se, at det ikke var første gang, den 22-årige blev taget i at køre bil uden kørekort, det var sket mindst tre gange tidligere inden for de seneste tre år, og betjentene beslaglagde derfor bilen med henblik på konfiskation.

**

 

Brand på skole

Mandag kl. 16.13 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i et klasselokale på Skjoldhøjskolen i Tilst. Der var ingen elever til stede i lokalet, og ilden var slukket af sig selv, da brandvæsnet ankom. Der var dog en del røgudvikling på stedet, og politiet evakuerede ca. 20 børn, der befandt sig i nogle af de tilstødende lokaler. Brandteknikere skal i dag ud på skolen og undersøge brandstedet nærmere med henblik på at få afklaret brandårsagen.

**

 

Urolig buspassager

Østjyllands Politi blev mandag kl. 12.15 kaldt til Klostertorvet i Aarhus, hvor en billetkontrollør i en af busserne havde lidt udfordringer med en passager. Den mandlige passager var blevet bedt om at vise billet, hvilket han havde gjort, men han var efterfølgende begyndt at filme buskontrollørerne, hvilket havde skabt noget uro i bussen. Han blev derfor bedt om at forlade bussen, hvilket han ikke ville, så det opstod tumult mellem ham og den ene kontrollør, hvorefter politiet blev tilkaldt. Da politiet kom frem blev den 32-årige mand kortvarigt anholdt for at få skabt ro på stedet, buskontrollørerne blev vejledt, og den 32-årige blev løsladt igen.

**

 

Færdsel

Mandag kl. 10.40 skete der et færdselsuheld i krydset Rådhusgade/Ballevej i Odder. En 72-årig mandlig bilist kørte formentlig frem for rødt lys i krydset og påkørte en bil, ført af en 70-årig mand, der kom fra sidevejen. Bilerne snurrede rundt, og den påkørte bil blev skubbet ind i lyssignalet. Der skete kun materiel skade ved sammenstødet.

Mandag kl. 13.21 skete der et færdselsuheld i krydset Skanderborgvej/Rosenvangs Allé i Viby. En 32-årig kvindelig bilist kom kørende ad Skanderborgvej og skulle svinge til venstre ad Rosenvangs Allé, da hun påkørte en 35-årig kvindelig cyklist, der kom kørende i modsatte retning. Der skete umiddelbart ingen personskade ved sammenstødet.

Mandag kl. 13.25 skete der et solouheld på Hjortshøjvangen i Hjortshøj. En 34-årig mandlig bilist kørte af endnu ukendte årsager ind i et træ, så bilen blev så beskadiget, at den 32-årige kvindelige passager blev fastklemt. Hun blev kørt til behandling på sygehuset.

Mandag kl. 14.07 skete der et færdselsuheld i krydset Skovvejen/Hjortsholmvej i Aarhus. En 40-årig kvindelig bilist svingede til venstre ind foran en bil, ført af en 67-årig mand, der kom kørende fra modsatte side og derfor ramte ind i kvindes bil. Der skete kun materiel skade ved sammenstødet.

Mandag kl. 17.57 skete der et færdselsuheld på Vestre Ringgade i Aarhus. En 23-årig mandlig bilist og en 34-årig mandlig cyklist kom begge kørende ad Ringgaden mod syd, da bilisten i krydset ved Silkeborgvej ramte cyklisten, så han væltede. Der skete mindre materielle skader ved sammenstødet, og den 34-årige cyklist blev kørt til skadestuen for observation.

Mandag kl. 18.28 skete der et solouheld på Stillingvej ved Sabro. En 33-årig mand kørte en kassevogn med autotrailer bagpå ned ad en bakke, hvilket fik traileren til at slingre så voldsomt, at kassevognen endte på hovedet i grøften. Der skete ingen personskade ved uheldet.

En 21-årig mand blev natten til tirsdag kl. 00.06 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Stjernepladsen i Aarhus.

En 22-årig mand blev natten til tirsdag kl. 03.40 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Aarhus V.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Illerupvej i Aarhus N begået torsdag den 10/1 mellem kl. 12.30 og kl. 13.30
  • På Skæring Hedevej i Egå begået mellem lørdag den 12/1 kl. 15.00 og mandag den 14/1 kl. 13.45
  • På Vestervold i Randers begået mellem søndag den 13/1 kl. 20.00 og mandag den 14/1 kl. 08.00
  • På Gudrunsvej i Brabrand begået mandag den 14/1 mellem kl. 08.00 og kl. 19.30
  • På Vistoftparken i Sabro begået mandag den 14/1 mellem kl. 16.00 og kl. 19.55
  • På Ertebjerg i Tilst begået mandag den 14/1 mellem kl. 14.00 og kl. 19.50
  • På Tornebakken i Risskov begået mandag den 14/1 mellem kl. 19.30 og kl. 22.30

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

8. maj 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 8. maj 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

7. maj 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 7. maj 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

6. maj 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 6. maj 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.