Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

16. april 2021 10:44

Nordsjællands Politi: Uddrag af døgnrapport 15. - 16. april 2021

Tyverier, hærværk, uro uorden samt et betænktsomt barnebarn. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Tyveri fra personbil

Slangerup: Klokken 07.20 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet rat, navigationsanlæg og musikanlæg fra en BMW personbil, der imellem torsdag midnat og torsdag morgen klokken 07.00 havde holdt parkeret på Stensbjergvej.

 

Indbrud i container

Nivå: Klokken 07.23 blev det anmeldt, at der imellem onsdag klokken 15.00 og torsdag morgen var blevet brudt ind i en container stående nær Nivåcentret, hvorfra der var blevet stjålet værktøj for adskillige tusinde kroner. Tyvene var kommet ind ved at skære en låsebom over.

 

Hærværk

Birkerød: Klokken 08.19 anmeldte personalet fra Birkerød Skole, at der imellem onsdag klokken 20.00 og torsdag morgen måtte have indfundet sig en gruppe personer på skolens parkeringsplads, da der var rester efter et bål på parkeringspladsen. Derudover kunne det konstateres, at nogen havde været oppe på skolens tag, hvorfra der var blevet smidt tagsten ned samt en 40x40 cm stor flise, som ved nedslaget havde ødelagt nogle øvrige fliser.

 

Tyveri fra idrætsanlæg

Hillerød: Klokken 10.22 anmeldte personalet fra Hillerød Stadion, at der var blevet stjålet tre femmandsmål fra stedets udendørsarealer. Målene var blevet stjålet inden for den seneste uges tid.

Tyveri fra varebil

Hillerød: Klokken 10.58 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Eberlinsvej imellem onsdag klokken 17.00 og torsdag klokken 09.59.

Kørsel uden førerret

Ølsted: Klokken 11.47 blev en 42-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Gydevej. Her viste det sig, at hans førerret var blevet administrativt inddraget, og han blev derfor sigtet for alligevel at sidde bag rattet.

Tyveri fra personbil

Slangerup: Klokken 12.16 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet en taske med indhold fra en parkeret bil, der imellem klokken 02.00 og 07.30 havde holdt på Bakkesvinget. Tyven var kommet ind i bilen ved at smadre den højre ventilationsrude i bilen.

Tyveri fra personbil

Hillerød: Klokken 13.03 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet en taske med indhold fra en parkeret bil, der imellem klokken 12.30 og 12.50 havde holdt parkeret på Rønnekrogen. Tyven var kommet ind i bilen ved at smadre den bagerste rude i passagersiden.

Færdselsuheld

Ølstykke: Klokken 13.29 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld i rundkørslen på Dronning Dagmars Vej, idet en bil ført af en 53-årig kvinde fra Frederikssund havde påkørt en 52-årig mandlig cyklist fra Ølstykke.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, og hvor sidstnævnte kørte cyklisten til kontrol på skadestuen, tog førstnævnte sig af at sigte kvinden efter færdselslovens bestemmelser.

Tyveri fra personbil

Tisvildeleje: Klokken 14.032 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet en taske med indhold fra en parkeret bil, der imellem klokken 13.30 og 14.30 havde holdt parkeret på Hovedgaden. Tyven var kommet ind i bilen ved at smadre ruden i den højre fordør.

 

Unge bortvist 

Kgs. Lyngby: Fire unge mænd i 13-14 års alderen fra Lyngby, Allerød og Virum blev klokken 16.15 bortvist fra taget på Netto i Lyngby Hovedgade, hvor de havde taget ophold og fyrede fyrværkeri af.

El-løbehjul stjålet

Helsingør: Et el-løbehjul er torsdag eftermiddag mellem klokken 15.50 og 16.00 blevet stjålet, da løbehjulet stod uden for Børnehuset Troldehøj på H P Christensens Vej.

Mistænkelige mænd i bil

Stenløse: To mænd vakte torsdag aften ved 18-tiden mistanke, da de kørte rundt i Damgårdsparken. Her stoppede de op, og den ene gik hen til en bil, som han længe kiggede ind i og gik rundt om. Herefter vendte han tilbage til sit køretøj og kørte fra stedet. De to mænd beskrives som østeuropæiske af udseende, 35-45 år og begge med kort, sort hår. Den ene var muskuløs af bygning og iført sorte arbejdsbukser og sort hættetrøje med hvid lynlås, mens den anden var kraftig af bygning og iført en mørk hættetrøje med en gult og rødt print på fronten. De kørte i en sort Ford C-Max.

Hærværk mod bil

Frederikssund: En Toyota Aygo, som stod på Frederikssund, blev torsdag aften omkring klokken 19 udsat for hærværk, idet en gerningsmænd har sparket det ene sidespejl af bilen og lavet flere ridser i bilens lak.

Slog vindue i stykker

Hundested: En ukendt gerningsmand slog torsdag aften et vindue i en villa på Lillebjergvej i stykker. Manden samlede en sten op fra vejen og gik herefter hen til villaen, hvor han slog et køkkenvindue i stykker. Gerningsmanden beskrives som skandinavisk af udseende, 20-25 år, almindelig af bygning med kort hår.

Uro og uorden

Helsingør: Flere patruljer blev torsdag aften klokken 21.22 sendt til området ved Mac Donalds og Uno X-tankstationen på Kongevejen, hvor en del personer havde forsamlet sig og nogle af dem kørte hasarderet rundt på området. Efter en halv times tid var personerne blevet sendt videre og roen genoprettet.

Mistænkeligt lys var betænksomt barnebarn

Hellerup: En borger kontaktede torsdag aften klokken 22.49 politiet, da han havde set nogen lyse med lommelygte og efterfølgende tænde lys i en ejendom på Phistersvej. En patrulje blev sendt afsted for at undersøge forholdet og kunne efterfølgende melde, at alt var i skønneste orden. Der var nemlig tale om et betænksomt barnebarn som havde fulgt sin bedsteforælder ind i ejendommen og på vejen ind havde lyst med en lommelygte for at vise vej.

Kørte uden kørekort

Humlebæk: Klokken 02.10 natten til fredag blev en 29-årig mand fra Helsingør standset, da han kom kørende ad Gl. Strandvej. Her viste det sig, at han ikke havde erhvervet kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 15. – 16. april 2021

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

27. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 26.-27. marts 2024

Tyverier, narkobesiddelse, spirituskørsel og fornærmelig tale. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

26. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 25.- 26. marts 2024

Vanvidskørsel, hash og ulovlig knallert. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

25. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 24.- 25. marts 2024

Narkokørsel og spirituskørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.