Spring til hovedindhold

Forslag

Service 114 114
Alarm 112 112
Find Politistation

Find Politistation

Tema: Politiets udstyr og uniformer

Politibetjente har en bred vifte af muligheder for efteruddannelse og karriereveje. Det kan være inden for analyse, efterforskning, efterretning, forebyggelse eller ledelse. Derudover kan de også søge interne stillinger som fx rytter, hundefører, kriminaltekniker eller motorcykelbetjent. De bærer alle forskelligt udstyr og uniformer. Lær om politiets udstyr og uniformer formidlet i tekst og billeder.

Læs mere
Politiets udstyr og uniformer
Gruppearbejde

Søg ind på Politiskolen

Er du klar til at udvikle dig mentalt og fysisk? På et halvt år uddanner du dig til politikadet, mens det tager to år og fire måneder at blive politibetjent. Du styrker dig mentalt og fysisk og får et helstøbt fundament for din karriere.

Læs mere

Information om COVID-19

Coronasmitte.dk er de danske myndigheders fælles hjemmeside i indsatsen mod COVID-19.

Coronasmitte.dk
Coronasmitte.dk

Nyheder fra politiet

24. september 2021

Københavns Vestegns Politi

Dømt for corona-tricktyveri

Retten i Glostrup har her til eftermiddag dømt fire personer for et stort antal tricktyverier mod ældre, hvor corona-epidemien blev brugt som påskud.

24. september 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Vanvidsbilist i orange bil fundet og sigtet

Midt- og Vestjyllands Politi meddeler, at den formodede vanvidsbilist, politiet har haft efterlyst, er fundet. Han er nu sigtet for flere hastighedsovertrædelser, og bilen er beslaglagt.

24. september 2021

Københavns Vestegns Politi

Politiets maritime indsats roser skippere

35 sejlende blev kontrolleret af Københavns Vestegns Politis maritime enhed fredag og lørdag. Kun en fik bøde – resten havde styr på sikkerheden ombord og de nye kystnære regler for især motordrevne fartøjer.

Døgnrapporter fra politiet

24. september 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 23.-24. september 2021

Butikstyveri, færdselsuheld, brand i en entreprenørmaskine samt flere anmeldelser om væltede træer er blandt de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

24. september 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 23. – 24. september 2021

Narkotika, lægemidler og kontanter konfiskeret fra narkopåvirket bilist i Hjørring. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

24. september 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 24. september 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. september 2021 kl. 07.00 til 24. september 2021 kl. 07.00.