Spring til hovedindhold

Forslag

Service 114 114
Alarm 112 112

Rigspolitiet

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed, der understøtter politikredsenes arbejde og koordinerer politiets indsats på landsplan.

Nyheder fra Rigspolitiet

12. november 2023

Rigspolitiet

Vis hensyn overfor skolepatruljerne

For høj hastighed, uopmærksomhed og aggressiv adfærd er bare nogle af de ting landets skolepatruljer oplever, når de dagligt passer på deres venner ved skolevejene, og det er en adfærd, der skaber utryghed.

8. november 2023

Rigspolitiet

Politiet har underskrevet kontrakt om indkøb af ny pistol

I den seneste flerårsaftale er politiet blevet tilført økonomiske midler til over en årrække at udskifte sin våbenplatform. Som det første er der nu indgået aftale med CT Solutions om leverance af politiets nye tjenestepistol, SIG Sauer P320.

2. november 2023

Rigspolitiet

Politiet på spirituskontrol

Politiet afholder spiritus- og narkokontrol i forbindelse med "J-dag". Kontrollerne løber fra fredag den 3. november til og med søndag den 5. november.

Rigspolitiet på X

Twitterlogo for Rigspolitiet

Rigspolitiet

rigspoliti 21. november

Skal du shoppe amok på fredag? Rigtig god fornøjelse - men husk lige vores gode råd til, hvordan du undgår at blive snydt, når du handler online på Black Friday #politidk #BlackFriday Læs mere:

Twitterlogo for Rigspolitiet

Rigspolitiet

rigspoliti 12. november

Landets politikredse er på kontrol i denne uge på skolevejene, således bilister og cyklister på den måde bliver mindet om, at de både skal følge færdselsreglerne og udvise særligt hensyn over for børn og skolepatruljer i trafikken.

Twitterlogo for Rigspolitiet

Rigspolitiet

rigspoliti 4. november

Dette billede er shortlisted i Europols fotokonkurrence for europæiske politimyndigheder. Gå ind på , og stem på dit yndlingsbillede – vi håber, det er vores - inden 8. nov. kl. 17 #politidk #capture23 #europol

Følg Rigspolitiet på sociale medier

Rigspolitiet

Polititorvet 14
1780 København V
Telefon:3314 8888
Sikker e-mail:Send sikker e-mail
EAN-nummer:5798000081819