Spring til hovedindhold

Forslag

Service 114 114
Alarm 112 112

Rigspolitiet

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed, der understøtter politikredsenes arbejde og koordinerer politiets indsats på landsplan.

Nyheder fra Rigspolitiet

27. december 2021

Rigspolitiet

Politiet: Godt nytår - pas på dig selv og andre

Nytåret nærmer sig, og fyrværkerisæsonen er over os. Politiet ønsker alle et godt og trygt nytår med god mad, hyggeligt selskab samt flot – og lovligt - fyrværkeri.

13. december 2021

Rigspolitiet

Forsvarets bistand til politiet ophører midlertidigt

Forsvaret skal midlertidigt bidrage til sundhedsmyndighedernes opskalerede vaccineindsats. Det betyder, at Forsvarets understøttelse af politiet i form af grænsekontrol og bevogtningsopgaver i en periode indstilles.

2. december 2021

Rigspolitiet

Politiet starter jule-spirituskontrol

Fredag den 3. december 2021 starter politiets traditionelle landsdækkende spirituskontroller i trafikken forud for julen. Fokus vil især blive rettet mod de store julefrokostdage, fredage og lørdage i ugerne op til jul.

Rigspolitiet på Twitter

Twitterlogo for Rigspolitiet

Rigspolitiet

rigspoliti 3. januar

Corona-svindlere prøver i øjeblikket at narre folk, der bestiller tid til 3. stik, ved at sende et link, hvor man skal logge ind med NemID. Vær kritisk, og upload aldrig billede af dit nøglekort, selvom det ser ud, som om sms'en kommer fra en myndighed #politidk #covid19dk

Twitterlogo for Rigspolitiet

Rigspolitiet

rigspoliti 28. december

Sverige indfører krav om negativ COVID-19-test ved indrejse i Sverige per 28. december 2021 #politidk

Twitterlogo for Rigspolitiet

Rigspolitiet

rigspoliti 22. december

Skal du holde jul eller nytår i Sverige eller rejse via Sverige? Så skal vi hilse fra svensk politi og sige, at du skal huske coronapasset. Der er indført nye krav om, at danskere skal fremvise gyldigt coronapas for at komme ind i Sverige #politidk

Dette element kan ikke vises, da du ikke har accepteret de påkrævede cookies. Ret dit samtykke nedenfor for at se det.Læs mere om cookies.
Følg Rigspolitiet på sociale medier

Rigspolitiet

Polititorvet 14
1780 København V
Telefon:3314 8888
Sikker e-mail:Send sikker mail
EAN-nummer:5798000081819