Spring til hovedindhold

Forslag

Service 114 114
Alarm 112 112

Rigspolitiet

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed, der understøtter politikredsenes arbejde og koordinerer politiets indsats på landsplan.

Nyheder fra Rigspolitiet

20. september 2022

Rigspolitiet

Rigspolitiet har truffet afgørelse i personalesager

Rigspolitiet har d.d. truffet afgørelse i personalesagerne vedrørende politiinspektør Uffe Stormly og sektionsleder Birgitte Buch som opfølgning på Minkkommissionens beretning.

29. juni 2022

Rigspolitiet

Her er de 5 gode trafik-råd, du bør kende inden Tour de France

God planlægning kan betyde forskellen på at holde i kø eller glide nemt og sikkert gennem trafikken, når Tour de France i denne uge ruller på tværs af Danmark.

4. april 2022

Rigspolitiet

Forskningsprojekt: Tættere samarbejde mellem politi og offerrådgivning kan sikre støtte til flere forurettede

Indsigterne i et aktuelt forskningsprojekt fra Aalborg Universitet skal være med til at styrke politiets samarbejde med de frivillige offerrådgivninger, så flere forurettede får den støtte, de har brug for.

Rigspolitiet på Twitter

Twitterlogo for Rigspolitiet

Rigspolitiet

rigspoliti 7. september

Obs! Lige nu modtager vi anmeldelser om fup-sms’er og reklamer på Facebook, hvor der lokkes med, at man kan købe en ny Iphone 13 Pro meget billigt. Trykker man på linket, bliver man ledt videre til en fuphjemmeside, som forsøger at franarre folk penge og oplysninger #politidk

Twitterlogo for Rigspolitiet

Rigspolitiet

rigspoliti 5. september

De der står til tjeneste, når det bliver rigtig farligt, fortjener samfundets anerkendelse og dybeste respekt. I dag på flagdagen for Danmarks udsendte blev både danske politifolk, soldater og øvrige beredskab hædret og mindet. Tak for jeres indsats #politidk

Twitterlogo for Rigspolitiet

Rigspolitiet

rigspoliti 30. august

Nu er alle 20 nærpolitistationer åbne. I 2020 blev det i den politiske aftale for politiet og anklagemyndigheden besluttet, at Danmark skulle have 20 nye nærpolitistationer. Mandag 29. august 2022 åbnede den sidste i rækken, i Grindsted i Billund Kommune. Her er de #politidk

Dette element kan ikke vises, da du ikke har accepteret de påkrævede cookies. Ret dit samtykke nedenfor for at se det.Læs mere om cookies.
Følg Rigspolitiet på sociale medier

Rigspolitiet

Polititorvet 14
1780 København V
Telefon:3314 8888
Sikker e-mail:Send sikker mail
EAN-nummer:5798000081819

Forslag