Spring til hovedindhold

Forslag

Politiets Online Patrulje

Politiets Online Patrulje er sat i værk for at styrke politiets digitale tilstedeværelse, så borgerne – i lighed med på gaden – kan komme i dialog med en digital politibetjent på internettet.

Politiets Online Patrulje

Politiet vil patruljere på sociale medier, hvor politiet kan indgå i dialog med særligt børn og unge, forebygge uhensigtsmæssig adfærd og kriminalitet samt gribe ind, hvis der foregår lovovertrædelser.

 

Politiets Online Patrulje har sin egen Facebook-side, hvor borgerne kan komme i kontakt med Online Patruljen. I den kommende tid vil Politiets Online Patrulje også være til stede på andre medier.

 

Du kan kontakte Politiets Online Patrulje via Messenger, hvis du har tips om mistænkelig adfærd på internettet eller har brug for gode råd til at færdes sikkert online.

 

Hvis du vil anmelde kriminalitet, skal du gøre det enten ved at ringe 114, anmelde kriminalitet på politi.dk eller kontakte din politikreds ved personligt fremmøde. Ved akut behov for politiet skal du ringe 112.

 

Politiets Online Patrulje er i drift fra april 2022 og er en del af politiets flerårsaftale, hvor aftalepartierne blev enige om, at der skulle etableres en digital patruljeenhed.

 

Politiets Online Patrulje på Facebook