Spring til hovedindhold

Forslag

Job i politiet

Sammen om at gøre Danmark trygt og sikkert.

Bliv it-graduate i politiet

Start din karriere i et job, hvor du er med til at gøre en forskel. Er du nyuddannet, eller har du få års erfaring på arbejdsmarkedet? Og kunne du tænke dig at blive ansat i en graduate-stilling, hvor du fra starten får udfordrende arbejdsopgaver og kommer bredt rundt i politiets it-organisation? Så har du chancen, når vi igen åbner for rekruttering af talenter til politiets graduate-program.

Læs mere
Efterforskning af it-kriminalitet
Juridisk afdeling framegrab Hawraa

Jurister er afgørende for politiets arbejde

Jura er en integreret del af politiets virksomhed, og jurister er derfor ansat mange steder i vores organisation. Fra jurister i politikredsene, der arbejder i anklagemyndigheden eller løser opgaver i politiets stabsfunktioner, til Rigspolitiet, hvor jurister blandt andet understøtter politiets operative arbejde i beredskabet og efterforskningen.

Se film

Uden god it ville politiet ikke fungere

It er en integreret del af politiets arbejde. Både på kontoret, i patruljevognen og ude på gaden. Det er god it, der får vores sagssystem til at køre, sikrer at efterforskeren kan tilgå de nødvendige spor og gør det muligt for vores kolleger ved grænsen at kontrollere dokumenter direkte på mobilen.

Se film
Framegrab robotics

17.089

medarbejdere i politiet

6.390

civile ansatte i politiet