Spring til hovedindhold

Forslag

Bliv elev i politiet

Som elev i politiet, udvikler du dig både fagligt og personligt. Vi har forskellige uddannelser, hvor du fra første dag får både ansvar og støtte i din hverdag.

Katja kontorelev

Uddan dig som elev i politiet

Uddan dig inden for offentlig administration, økonomi eller it-support i politiet.

Gennem lærlinge- og elevuddannelser udvikler vi dygtige kolleger, der ofte fortsætter deres karriere hos os, men som også får et solidt fundament for at skabe værdi i andre organisationer og forfølge en karriere uden for politiet.

 

Kontor- eller økonomielev

I politiet møder du mange erfarne kontor- og økonomikolleger, som er glade for at lære fra sig. Uanset om du arbejder i Rigspolitiet, National Enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) eller i en politikreds, er du med til at sikre effektive processer og ordnede forhold for politiets arbejde.

 

Download folderen Bliv kontorelev i politiet

 

It-support elev

Som del af vores it-support sikrer du, at alle ansatte i politiet kan få den nødvendige hjælp til både software- og hardwareproblemer.

 

Du arbejder på sager fra vores help desk-system, du hjælper kolleger til en løsning over telefonen, og du tager ud til kollegerne og hjælper med at løse de opgaver, som ikke kan klares over telefon, mail eller fjernskrivebord.

 

Se vores ledige stillinger