Spring til hovedindhold

Forslag

Tip politiet (dette er ikke en anmeldelse)

Du kan ikke anmelde et kriminelt forhold på denne side. Det skal du gøre under Anmeld kriminalitet i menuen. Men hvis du har kendskab til noget, som politiet bør kende til, kan du sende os et tip via nedenstående formular. Vi behandler alle indsendte tip, men du får ikke nødvendigvis et svar fra os, og du kan ikke forvente, at dit tip bliver efterforsket. Du må desuden forvente en vis behandlingstid, så hvis dit tip er af hastende karakter, bør du ringe 114 eller henvende dig på en politistation. Ring altid til alarmcentralen på 112, hvis du har brug for akut udrykning.

Ring altid 114 eller 112, hvis dit tip er af hastende karakter.

Oplysninger om din henvendelse

Feltet er påkrævet. Feltet er påkrævet.
crosshair
Du har vedhæftet for tunge filer. Hvis du fortsætter, vil vi modtage dit tip, men ingen af de vedhæftede filer. Du har vedhæftet en filtype, der ikke er tilladt. Hvis du fortsætter, vil vi modtage dit tip, men ingen af de vedhæftede filer. Du har vedhæftet for mange filer. Hvis du fortsætter, vil vi modtage dit tip, men ingen af de vedhæftede filer.

Oplysninger om dig (frivilligt)

Errors.FieldRequiredGoogleReCaptcha

Dette element kan ikke vises, da du ikke har accepteret de påkrævede cookies. Ret dit samtykke nedenfor for at se det.Læs mere om cookies.
Hvis du indsender personoplysninger