Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

23. februar 2024 10:00

Bornholms Politi efterlyser forurettet efter overfald i Netto

En mand blev den 19. januar udsat for vold i Netto på Store Torv i Rønne, da han ved kassen fik kastet forskellige varer på sig af to gerningsmænd. Politiet efterlyser den forurettede.

Den 19. januar omkring kl 20.30 skabte to mænd uro i Netto på Store Torv i Rønne. Ved kassen provokerede de en mand, som de forsøgte at kaste en liter mælk og en energidrik efter.

 

Genstandene ramte dog ikke den mand, de havde til hensigt at ramme. I stedet ramte de en anden mand, der også stod ved kassen. Han afholdte sig dog fra at konfrontere mændene og har heller ikke meldt hændelsen til politiet.

 

Bornholms Politi har fundet gerningsmændene og sigtet dem for vold, men vi ved fortsat ikke, hvem manden, som blev ramt af genstandene, er. Derfor efterlyser Bornholms Politi nu den forurettede mand, som vurderes til at være mellem 25-35 år.

 

Vicepolitiinspektør Allan Bredahl, der er linjechef for beredskabet hos Bornholms Politi, udtaler:

 

”Det er ikke så tit, at vi står i en sag, hvor vi må efterlyse den forurettede part, men det gør vi denne gang. Selvom manden måske ikke føler, at han er kommet til skade eller lignende, så er der tale om et voldeligt overfald, og derfor har vi også brug for at høre hans version af sagen. Manden kan muligvis også være berettiget til at modtage erstatning, så af flere årsager vil vi meget gerne i kontakt med ham,” siger Allan Bredahl og fortsætter:

 

”Vi har god overvågning fra stedet, og vi har også fundet og sigtet de to gerningsmænd, så sagen kommer til at køre under alle omstændigheder, men vi vil meget gerne have belyst sagen fra alle sider.”

 

Er du den forurettede, eller kender du den forurettede, bedes du henvende dig til politiet på telefon 114.

Pressekontakt

 

E-mail: bornh-kommunikation@politi.dk

Telefon: 2323 1448

17. april 2024

Bornholms Politi

Politiet søger overvågningsbilleder fra Kirkegade i Hasle

Bornholms Politi rækker ud til borgere, der har videoovervågningsbilleder fra Kirkegade i Hasle, for eksempel fra privat overvågning eller såkaldte dashcam's fra biler.

17. april 2024

Bornholms Politi

Nyt tilbud om offerrådgivning på Bornholm

Nu har ofre for vold, indbrud eller anden kriminalitet en ny mulighed for at få hjælp og støtte på Bornholm. Fem lokale frivillige er blevet uddannet som offerrådgivere i den nyetablerede bornholmske afdeling af Offerrådgivningen.

5. februar 2024

Bornholms Politi

77-årig fundet skyldig i grovere uforsvarlig behandling af grise

Retten på Bornholm fandt fredag den 2. februar 2024 en 77-årig kvindelig virksomhedsejer skyldig i uforsvarlig behandling af tre grise.