Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

11. juli 2024 20:09

Rønne Politigård afspærret efter fund af rørbombe

Bornholms Politi har i forbindelse med ransagning af en bil, som var blevet indbragt til Politigården i forbindelse med en anholdelse tidligere på dagen, fundet en rørbombe. I den forbindelse er området omkring Rønne Politigård afspærret.

Kl. 7.15 fik Bornholms Politi en anmeldelse om, at to unge mænd havde skabt uro på området omkring vandrehjemmet på Arsenalvej i Rønne. De unge mænd havde blandt andet kørt aggressivt rundt på parkeringspladsen, indtil bilen tilsyneladende gik i stykker. Herefter gik de fra stedet. 

Kl. 7.22 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd med samme signalement var blevet set begå hærværk på en cykel på Søndre Allé i Rønne. Bornholms Politi kørte til stedet, hvor de to mænd blev anholdt.

Bilen, som de tidligere havde kørt rundt i, og som var ejet af en af de to mænd, blev indbragt til Rønne Politigård til nærmere undersøgelse. I forbindelse med ransagningen af bilen blev der fundet en rørbombe. EOD, Forsvarets ammunitionsrydningstjeneste, blev tilkaldt og er pt. ved at undersøge bomben. 

Området omkring Rønne Politigård er afspærret ved Sagavej og Paradisvej. Bornholms Politi forventer, at det vil tage et par timer endnu, før afspærringen bliver ophævet. 

Der er to anholdte i sagen, som vil blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen. Det drejer sig om en 21-årig mand fra Rønne og en 24-årig mand fra Aakirkeby. Politiet er ved at afhøre de anholdte og vil derefter tage stilling til de konkrete sigtelser.

Pressekontakt

 

E-mail: bornh-kommunikation@politi.dk

Telefon: 2323 1448

3. juli 2024

Bornholms Politi

Dannie Rise udnævnt som chefpolitiinspektør i Bornholms Politi

Dannie Rise er pr. 1. juli 2024 blevet kongelig udnævnt som chefpolitiinspektør hos Bornholms Politi.

23. maj 2024

Bornholms Politi

Midlertidigt droneforbud til Folkemødet 2024

Bornholms Politi indfører et midlertidigt droneforbud til Folkemødet 2024 af sikkerhedsmæssige årsager.

30. april 2024

Bornholms Politi

Borgernes tryghed er høj på Bornholm

Justitsministeriet har udgivet den årlige tryghedsundersøgelse, som blandt andet viser, at 92 procent af borgerne på Bornholm grundlæggende er trygge i deres nærområde. Det er højere end landsgennemsnittet på 88 procent.