Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

22. marts 2019 12:55

Savner du din kat?

Bornholms Politi vil gerne i kontakt med dig, hvis din kat er løbet bort inden for de seneste måneder og fortsat er forsvundet. Vores henvendelse er primært rettet til borgere med bopæl indenfor området Nordre Kystvej - Borgmester Nielsens Vej - Sct. Mortensgade i Rønne.

 

I forbindelse med en verserende sag er Bornholms Politi kommet i besiddelse af oplysninger om, at katte er blevet indfanget i ovennævnte område og bortskaffet ved udsættelse i naturen et stykke vej fra Rønne.

Vi kan måske være behjælpelige med at give ejerne oplysninger om deres forsvundne katte og anvise et område, hvor ejerne kan forsøge at finde deres kat. 

Berørte katteejere kan kontakte Bornholms Politi på telefonnummer 114 eller 5690 1448, hvor man vil blive vejledt om det videre forløb.

Bortfjernelse af katte på den beskrevne måde vil være strafbart, og vi følger naturligvis op på sagen. Bornholms Politi kan endvidere oplyse, at ejere af husdyr – herunder katteejere – er forpligtet til at holde dyrene på egen grund.

Pressehenvendelser kan ske til politikommissær Michael Winsløw på telefonnummer 2113 1448.

 

 

 

Pressekontakt

 

E-mail: bornh-kommunikation@politi.dk

Telefon: 2323 1448

30. april 2024

Bornholms Politi

Borgernes tryghed er høj på Bornholm

Justitsministeriet har udgivet den årlige tryghedsundersøgelse, som blandt andet viser, at 92 procent af borgerne på Bornholm grundlæggende er trygge i deres nærområde. Det er højere end landsgennemsnittet på 88 procent.

17. april 2024

Bornholms Politi

Politiet søger overvågningsbilleder fra Kirkegade i Hasle

Bornholms Politi rækker ud til borgere, der har videoovervågningsbilleder fra Kirkegade i Hasle, for eksempel fra privat overvågning eller såkaldte dashcam's fra biler.

17. april 2024

Bornholms Politi

Nyt tilbud om offerrådgivning på Bornholm

Nu har ofre for vold, indbrud eller anden kriminalitet en ny mulighed for at få hjælp og støtte på Bornholm. Fem lokale frivillige er blevet uddannet som offerrådgivere i den nyetablerede bornholmske afdeling af Offerrådgivningen.