Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

23. september 2022 09:07

Tre mænd tiltalt i sag om transport af en større mængde fyrværkeri på hurtigfærgen

I december blev en varebil med en større mængde fyrværkeri stoppet ved færgeankomsten i Rønne. Nu er tre personer tiltalt i sagen, som skal behandles ved Retten på Bornholm den 27. september kl. 09.30.

Den 28. december 2021 blev en varebil stoppet ved færgeankomsten fra Ystad i forbindelse med en rutinekontrol. Kontrollen viste, at varebilen transporterede en større mængde fyrværkeri, hvilket ikke var tilladt på den pågældende færgeafgang. Chaufføren blev den 29. december 2021 varetægtsfængslet og var frihedsberøvet frem til den 24. januar 2022.

På baggrund af den efterfølgende efterforskning er tre personer nu tiltalt for i forening at have planlagt transporten vel vidende, at dette er i strid med gældende regler. De tre personer er tiltalt for en række overtrædelser, herunder overtrædelse af straffelovens §252, stk. 1, der omhandler nærliggende fareforvoldelse for menneskers liv eller førlighed.

Pressekontakt

 

E-mail: bornh@politi.dk 

Telefon: 2323 1448

Flere nyheder

27. september 2022

Bornholms Politi

Gasudslippet i Østersøen

Myndighederne vurderer, at der ikke er nogen sundhedsmæssig risiko for borgerne på Bornholm som følge af gaslækagerne på Nord Stream 1 og Nord Stream 2.

14. september 2022

Bornholms Politi

52-årig mand fra Bornholm dømt for stalking

Retten på Bornholm har i dag idømt en 52-årig mand 60 dage for stalking. Manden er desuden dømt for tyveri, hærværk samt overtrædelse af våbenloven.

13. september 2022

Bornholms Politi

Bornholms Politi har indgået et samarbejde med Lev Uden Vold

Et nyt samarbejde mellem Bornholms Politi og Lev Uden Vold skal være med til at forebygge, at husspektakler udvikler sig til vold, og at vold i nære relationer eskalerer.

Forslag