Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

23. maj 2022 14:35

Idømt 8 års fængsel for drabsforsøg

En 45-årig mand er dømt for at skyde mod to personer i Brøndby.

Retslogo og politibil

Den 45-årige var tiltalt for at have beskudt en 34-årig mand og en 38-årig kvinde i Brøndby Strand. Parret befandt sig sammen i en bil i en indkørsel, da skuddene faldt og manden blev ramt i siden af et strejfskud. 

Det blev med det samme sendt et stort antal politipatruljer til stedet, og kort efter kunne en hundepatrulje anholde den nu dømte kort derfra.

Manden der blev skudt imod, blev også beskudt et par måneder tidligere. Også i den sag er der rejst tiltale. Her er en 35-årig mand tiltalt for drabsforsøg og sagen kommer for retten i juni. Det er politiets og anklagemyndighedens vurdering, at der er sammenhæng mellem de to sager og at motivet grundes i jalousi.

”Gerningsmanden havde i forvejen placeret en GPS-tracker på forurettede bil, drabsforsøget forgik med pistol, gerningsmanden var maskeret og det skete i en indkørsel tæt på offentligt område. Det er alle ting der er skærpende og i det lys skal man se straffen,” siger anklager Mads Strandberg Pedersen.

Den dømte tog betænkning i forhold til eventuel anke. 

 

Pressekontakt:

Anklager Mads Strandberg Pedersen - 29103601
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

Flere nyheder

19. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Ny nærpolitienhed i Høje Gladsaxe officielt indviet

Nu er lokalpolitiets nye nærpolitienhed i Høje Gladsaxe officielt indviet og erklæret for åben bydelens beboere. Kom forbi, og hils på dine lokale betjente.

17. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Knaldende bil tilbageholdt af politiet

Københavns Vestegns Politi har tilbageholdt en bil i over to måneder, efter den afgav høje knald under kørsel. Katalysatoren var fjernet og motorens elektronik ændret, så udstødnings-gasserne røg direkte ud i atmosfæren. Først efter et værksted miljøgodkendte bilen, kom den på gaden igen.

5. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Politiet er med når det ringer ind til nyt skoleår

Når klokken ringer ind til et nyt skoleår mandag 8. august, strømmer en masse nye små trafikanter ud i trafikken. Dem skal vi tage ekstra hensyn til, og derfor er Københavns Vestegns Politi ude på skolevejene hver morgen i uge 32 og 33.

Forslag