Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

31. august 2022 13:09

Nordsjællands Politi søger vidner til forsøg på voldtægt i Helsingør

Voldtægtsforsøget skete på Gummistranden den 23. august

I forbindelse med efterforskningen af et forsøg på voldtægt mod en 34-årig kvinde, søger Nordsjællands Politi nu vidner.

Voldtægtsforsøget skete på Gummistranden i Helsingør tirsdag d. 23 august 2022, og Nordsjællands Politi vil gerne høre fra vidner eller andre, som kan have oplysninger til brug for sagen.

En 30-årig mand blev efterfølgende anholdt og sigtet i sagen og sidder varetægtsfængslet frem til den 9. september.

- Vi er stadig ved at efterforske sagen og i den forbindelse vil vi meget gerne høre fra borgere, som enten har overværet episoden eller oplevet noget mistænkeligt på og i området omkring Gummistranden i tidsrummet mellem klokken 10 og 14 den pågældende dag, siger politikommissær Kasper Guldager, Nordsjællands Politi.

Borgere med oplysning til sagen bedes kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

Da grundlovsforhøret af den 30-årige skete for lukkede døre og der i øvrigt er nedlagt navneforbud i sagen, kan Nordsjællands Politi indtil videre ikke komme med yderligere kommentarer eller oplysninger i sagen.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.