Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

31. august 2022 13:09

Nordsjællands Politi søger vidner til forsøg på voldtægt i Helsingør

Voldtægtsforsøget skete på Gummistranden den 23. august

I forbindelse med efterforskningen af et forsøg på voldtægt mod en 34-årig kvinde, søger Nordsjællands Politi nu vidner.

Voldtægtsforsøget skete på Gummistranden i Helsingør tirsdag d. 23 august 2022, og Nordsjællands Politi vil gerne høre fra vidner eller andre, som kan have oplysninger til brug for sagen.

En 30-årig mand blev efterfølgende anholdt og sigtet i sagen og sidder varetægtsfængslet frem til den 9. september.

- Vi er stadig ved at efterforske sagen og i den forbindelse vil vi meget gerne høre fra borgere, som enten har overværet episoden eller oplevet noget mistænkeligt på og i området omkring Gummistranden i tidsrummet mellem klokken 10 og 14 den pågældende dag, siger politikommissær Kasper Guldager, Nordsjællands Politi.

Borgere med oplysning til sagen bedes kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

Da grundlovsforhøret af den 30-årige skete for lukkede døre og der i øvrigt er nedlagt navneforbud i sagen, kan Nordsjællands Politi indtil videre ikke komme med yderligere kommentarer eller oplysninger i sagen.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere nyheder

11. november 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi indfører nattelivszone i Helsingør

Fra den 25. november 2022 kl. 10 træder en nattelivszone i kraft i Helsingør. Zonen omfatter et område omkring Helsingør centrum. Nattelivszonen ledsages af en række andre initiativer for at sikre et trygt natteliv i Helsingør. Har man forbud mod at deltage i nattelivet, må man ikke færdes eller opholde sig i nattelivszonen om natten mellem kl. 00-05.

9. november 2022

Nordsjællands Politi

Ung mand idømt to års fængsel og udvisning efter stor svindelsag i Nordsjælland

En udenlandsk statsborger er blevet idømt fængsel og udvisning fra Danmark efter stor svindelsag, hvor 67 ældre borgere er blevet svindlet.

14. oktober 2022

Nordsjællands Politi

Forstærket indsats mod indbrud

Antallet af indbrud faldt markant under Corona årene i 2020-21. Men med en mørkere tid og et mere normalt hverdagsliv foran os, er det bekymringen, at indbrudstallene igen kan vokse. Derfor styrker Nordsjællands Politi nu yderligere indsatsen mod indbrudstyvene.

Forslag