Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

4. januar 2022 15:13

15årig dreng dømt for seksuelt overgreb mod 12årig pige

En 15-årig dreng blev tirsdag ved Retten i Odense fundet skyldig i forsøg på at begå voldtægt ved samleje samt andet seksuelt forhold end samleje mod en 12-årig pige.

Overgrebet skete en fredag eftermiddag i april 2021, hvor den 12-årige pige efter at være steget af bussen på vej hjem fra skole, blev overfaldet af den 15-årige dreng på et stisystem i Fraugde. Pigen blev løftet op og trukket ind bag nogle buske, hvor overgrebet fandt sted, imens hun lå i græsset med sin skoletaske på ryggen. Gerningsmanden forklarede i retten, at han var blevet inspireret til overfaldet ved at se overfaldsporno på internettet.

Den 15-årige dreng blev idømt en dom, hvor han skal være under tilsyn af kommunen, således at tilsynsmyndigheden kan træffe bestemmelse om anbringelse i institution for personer med vidtgående psykiske handicap. Han skal desuden efterkomme tilsynsmyndighedens bestemmelse om ophold og arbejde. Han udbad sig betænkningstid i forhold til en eventuel anke af dommen.

 

Den dømte blev varetægtsfængslet efter domsafsigelsen.

 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

23. april 2024

Fyns Politi

Fælden klappede på Fyn

En 57-årig mand fra Nordfyns Kommune blev i dag i grundlovsforhør ved Retten i Odense fængslet i 4 uger. Han er sigtet for i alt 17 forskellige forhold og flere er på vej. ​

23. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidne i forbindelse med et færdselsuheld i en Nettobutik

Onsdag den 17. april kørte en bil ind gennem ruden i Netto på Nyborgvej i Odense. I forbindelse med efterforskningen af sagen, søger Fyns Politi et vidne.

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.