Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

13. oktober 2021 14:34

44-årig mand dømt 12 års fængsel for drab

En 44-årig mand er onsdag blevet idømt 12 års fængsel for den 9. december 2020 at have knivdræbt sin 45-årige samlever i Skalkendrup i Nyborg Kommune.

Retten fandt det bevist, at den nu dømte var skyldig i at have påført kvinde de læsioner, hun døde af.

 

”Jeg er meget tilfreds med resultatet, hvor retten har delt anklagemyndighedens opfattelse af sagens beviser. Den udmålte straf på 12 års fængsel er helt i overensstemmelse med det normale strafniveau i sager om drab i førstegangstilfælde, således som det  også var anklagemyndighedens påstand i den her sag”, siger anklager Andreas Dahl fra Fyns Politi.

Den 44-årige mand blev varetægtsfængslet efter dommen. Han udbad sig betænkningstid til om, hvorvidt han vil anke dommen.

 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

15. marts 2024

Fyns Politi

Sortebrødre Torv bliver fanzone før OB-FCK kamp søndag

Når OB søndag spiller superligakamp på hjemmebane mod FCK vil området omkring Sortebrødre Torv i Odense fra klokken ca. 12.000 til 15.00 blive omdannet til fanzone for de mange tilrejsende fans.

7. marts 2024

Fyns Politi

Fyns Politi forlænger lukningen af to rockerklubhuse

Fyns Politi forlænger lukningen af to rockerklubhuse i henholdsvis Odense og Nyborg. Opholdsforbuddet gælder frem til den 21. marts 2024, klokken 18.00.

1. marts 2024

Fyns Politi

Fyns Politi er klar til at byde politikadetter velkommen

Fyns Politi kan sidst på sommeren føje 8 politikadetter til styrken. De nye kadetter skal bidrage til opgaveløsningen i politiet, hvor det bl.a. vil være opgaver som transporter, bevogtning og tilsyn, som de nye kolleger skal bistå med.