Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

27. november 2019

Vi træner med vores droner

I Fyns Politi bruger vi droner mere og mere i vores arbejde. Det er et rigtig godt redskab i flere situationer, derfor har vi også brug for at træne og øve os mere. Så hvis du så noget lys på himlen over Højstrup i Odense for små 14 dage siden, så har det nok være os, der var ude og træne med vores droner i mørke.

Dronetræning

Foto: Fyns Politi

Grunden til, at vi bl.a. træner med dronerne, når det er blevet mørkt, er, at kontrasten mellem koldt og varmt er størst, når vi træner med det termiske udstyr, og det er derfor lettere at øve med.
Dronerne er et rigtig godt værktøj fx ved humanitære eftersøgninger, hvor dronerne samarbejder med vores politihunde, om at finde personer som måske er blevet væk eller er gået væk, og som ikke selv kan finde tilbage.

 

Faktaboks drone

 

 

 

Pressekontakt

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

17. januar 2020

Fyns Politi

58 sager på to dage

Fyns Politi har de sidste to dage udført varebilskontrol på Fyn. Resultatet er hele 58 sager og samlet set er der udskrevet bøder for 350 - 400.000 kr. Vi opfordrer derfor kraftigt til, at vognmænd og chauffører sætter sig godt ind i de nye regler.

14. januar 2020

Fyns Politi

Ophævelse af visitationszone i Odense

Politidirektøren i Fyns Politi har besluttet ikke at forlænge visitationszonen, der udløber i dag, tirsdag den 14. januar 2020 kl 14.00.

8. januar 2020

Fyns Politi

Fyns Politi efterforsker juleindbrud i Middelfart

Selvom der i alt var færre indbrud på Fyn i julen, så blev et boligkvarter i Middelfart hårdt ramt af indbrud juleaften. Fyns Politi er i fuld gang med efterforskningen og beder i den forbindelse borgerne om hjælp til at komme videre med opklaringen.

Afvis cookies