Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

27. november 2019 07:58

Vi træner med vores droner

I Fyns Politi bruger vi droner mere og mere i vores arbejde. Det er et rigtig godt redskab i flere situationer, derfor har vi også brug for at træne og øve os mere. Så hvis du så noget lys på himlen over Højstrup i Odense for små 14 dage siden, så har det nok være os, der var ude og træne med vores droner i mørke.

Dronetræning

Foto: Fyns Politi

Grunden til, at vi bl.a. træner med dronerne, når det er blevet mørkt, er, at kontrasten mellem koldt og varmt er størst, når vi træner med det termiske udstyr, og det er derfor lettere at øve med.
Dronerne er et rigtig godt værktøj fx ved humanitære eftersøgninger, hvor dronerne samarbejder med vores politihunde, om at finde personer som måske er blevet væk eller er gået væk, og som ikke selv kan finde tilbage.

 

Faktaboks drone

 

 

 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.

11. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi fjerner flere hunde på grund af groft uforsvarlig behandling

Flere hunde er af racen rottweilere er torsdag blevet fjerne fra en borger, da vedkommende ikke kunne tage vare på hundene. Der er tale om en 31-årig mand, der nu er sigtet for overtrædelse af dyrevelfærdsloven.

11. april 2024

Fyns Politi

Aktion ”Lommebamser” i Fyns Politi

Børn kan have brug for lidt ekstra tryghed, når de møder politiet i forbindelse med en voldsom eller ubehagelig hændelse. Derfor har Fyns Politi sat gang i aktion ”Lommebamse-ven”, som består i små hæklede og strikkede bamser, som både uniformerede patruljer og efterforskere kan benytte, når de rykker ud til en hændelse, hvor et barn er involveret og måske har brug for en ekstra ven at kramme. ​