Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

27. november 2019

Vi træner med vores droner

I Fyns Politi bruger vi droner mere og mere i vores arbejde. Det er et rigtig godt redskab i flere situationer, derfor har vi også brug for at træne og øve os mere. Så hvis du så noget lys på himlen over Højstrup i Odense for små 14 dage siden, så har det nok være os, der var ude og træne med vores droner i mørke.

Dronetræning

Foto: Fyns Politi

Grunden til, at vi bl.a. træner med dronerne, når det er blevet mørkt, er, at kontrasten mellem koldt og varmt er størst, når vi træner med det termiske udstyr, og det er derfor lettere at øve med.
Dronerne er et rigtig godt værktøj fx ved humanitære eftersøgninger, hvor dronerne samarbejder med vores politihunde, om at finde personer som måske er blevet væk eller er gået væk, og som ikke selv kan finde tilbage.

 

Faktaboks drone

 

 

 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail:cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail:spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

4. august 2020

Fyns Politi

Branden i Nyborg: Alle kan gå udenfor igen

Branden hos Fortum, Lindho,vej 3 i Nyborg er nu så meget under kontrol, at Fyns Politi afvarsler den udsendte beredskabsmeddelelse. Dermed kan alle i det berørte område nu trygt færdes udendørs igen.

4. august 2020

Fyns Politi

Brand hos Fortum i Nyborg opdatering - beredskabmeddelelse udsendt

Fyns Politiet oplyser, at der er udsendt en beredskabsmeddelelse i forbindelse med branden i Nyborg. Ilden er under kontrol, men det er vigtigt at holde sig indendøre, fordi røgen fra branden er giftig.

4. august 2020

Fyns Politi

Brand hos Fortum i Nyborg

Brandmandskab og Fyns Politi er i øjeblikket til stede ved og omkring Fortum i Nyborg, hvor der er udbrudt brand i noget oplagret materiale. Branden er under kontrol. Der er ingen meldinger om tilskadekomne.

Afvis cookies