Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

27. marts 2020 14:11

Har du set denne bil tidligt tirsdag morgen


I forbindelse med et hjemmerøveri om natten, eller i de tidligere morgentimer tirsdag den 24. marts 2020 mod en 71 årig kvinde i den centrale del af Assens, anmoder Fyns Politi om hjælp til efterforskningen.

Ved hjemmerøveriet blev kvindens bil stjålet. Fyns Politi vil gerne høre fra borgere, som har set bilen i timerne efter røveriet.

 

Der er tale om en sølvgrå Suzuki Ignis  fra 2006 med registreringsnummeret YE42850.
Bilen blev samme morgen kl. 0550 fundet på Mariendalsvej tæt på Aborgvej.
Bilen havde en frisk skade på fronten og på højre forskærm med blå lakafsmitning, ligesom forreste nummerplade var revet af.

 

Vi beder derfor folk henvende sig, hvis de tirsdag den 24. marts i tidsrummet ca. kl. 0330 til kl. 0550 har set bilen, eller hvis de omkring samme tidspunkt har set eller hørt noget, der tyder på, at bilen har været involveret i en påkørsel eller et færdselsuheld. Fyns Politi vil også meget gerne tale med folk, som måske har set personer omkring bilen på Mariendalsvej, hvor den blev efterladt. 

 

Hvis man finder nummerpladen, skal man ikke samle den op, men straks henvende sig til Fyns Politi.

Det er vigtigt at bemærke, at kvinden har fået sin bil udleveret igen, hvorfor Fyns Politi kun interesseret i bilens færden i det ovenstående tidsrum. 

 

Hvis du ellers har set noget 

I samme forbindelse vil vi gerne høre fra folk, der tirsdag den 24. marts i samme tidsrum har befundet sig i eller omkring Østergade eller den centrale del af Faaborgvej. Har man befundet sig på stedet, beder vi folk om at henvende sig, også selv om de ikke mener, at de har set noget af interesse.

Den ældre kvinde har det efter omstændighederne godt, selv om hun naturligvis er noget rystet over røveriet.

Alle henvendelser i sagen kan ske til Fyns Politi på telefonnummer 114.

 

 


Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

23. april 2024

Fyns Politi

Fælden klappede på Fyn

En 57-årig mand fra Nordfyns Kommune blev i dag i grundlovsforhør ved Retten i Odense fængslet i 4 uger. Han er sigtet for i alt 17 forskellige forhold og flere er på vej. ​

23. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidne i forbindelse med et færdselsuheld i en Nettobutik

Onsdag den 17. april kørte en bil ind gennem ruden i Netto på Nyborgvej i Odense. I forbindelse med efterforskningen af sagen, søger Fyns Politi et vidne.

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.