Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

13. december 2018 14:47

Indsats mod indbrud i Fyns politikreds

Fyns Politi har i øjeblikket en indsats i gang for at modvirke de mange indbrud på Fyn de seneste uger. Indsatsen er i gang i hele politikredsen, og det betyder, at politiet visse steder er mere synligt til stede end sædvanligt. Politiet får til dele af indsatsen assistance fra Hjemmeværnet.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

"Vi vil ikke gå i detaljer om, hvad vores indsats helt præcist går ud på. Som jeg tidligere har sagt, så vil vi ikke give tyvene viden om, hvad vi laver. Vi er bekendt med, at flere skriver på de sociale medierne, at mange har bemærket meget synligt politi i politikredsen. Nogle af patruljerne deltager i vores indbrudsindsats, men vi har faktisk også gang i en færdselsindsats her op mod jul, hvor vi laver spirituskontrol og undersøger for andre færdselsforseelser," siger vicepolitiinspektør Jesper Pedersen.

 

Onsdag i sidste uge meldte Fyns Politi ud om mange indbrud i kredsen. Politiet bad borgerne om at være ekstra årvågne. Det har borgerne været gode til, og deres årvågenhed har, som man har kunnet læse i medierne, ført til opklaring af flere indbrud. Politiet opfordrer derfor fortsat borgerne til at holde øjne og ører åbne og kontakte politiet, hvis de ser noget mistænkeligt i nabolaget.

 

Særligt til tyvene kan vi oplyse, at indsatsen mod indbrud fortsætter længe endnu – stol trygt på det.

 

Fyns Politi har ikke yderligere kommentarer til indsatsen.

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

23. april 2024

Fyns Politi

Fælden klappede på Fyn

En 57-årig mand fra Nordfyns Kommune blev i dag i grundlovsforhør ved Retten i Odense fængslet i 4 uger. Han er sigtet for i alt 17 forskellige forhold og flere er på vej. ​

23. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidne i forbindelse med et færdselsuheld i en Nettobutik

Onsdag den 17. april kørte en bil ind gennem ruden i Netto på Nyborgvej i Odense. I forbindelse med efterforskningen af sagen, søger Fyns Politi et vidne.

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.