Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

4. juni 2024 11:15

Kom og mød Fyns Politi til Det Fynske Dyrskue

I weekenden er det tid til Det Fynske Dyrskue. Her vil Dyrevelfærdsenheden fra Fyns Politi være til stede fra fredag d. 7. til og med søndag d. 9. juni for at fortælle om vores Dyrevelfærdsenhed og besvare spørgsmål om dyrevelfærd.

Fyns Politi er ofte i berøring med sager, der involverer dyr eller dyrehold. Derfor er vores tilstedeværelse en mulighed for alle dyreinteresserede, både borgere og professionelle dyreejere, til at blive klogere på vores arbejde inden for dyrevelfærd.

 

Vi ser frem til at besvare alle slags spørgsmål om Fyns Politis arbejde med dyrevelfærd i løbet af de tre dage. Og der vil også være mulighed for at få foldere med sig hjem, hvor man kan blive klogere på politiets arbejde.

 

Fyns Politi har stand nr. 153 på dyrskuet, og vi vil være til stede ved standen hver dag i tidsrummet fra kl. 10.00-18.00.

 

Vi glæder os til at møde mange nysgerrige borgere til nogle gode dage på Dyrskuepladsen i Odense.

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

26. september 2024

Fyns Politi

Fyns Politi efterlyser bortgået mand fra Munkebo

Vi efterlyser den 56-årige Tonny Winther Norup, der har forladt bopælen i nedtrykt sindstilstand og gået i ukendt retning.

26. september 2024

Fyns Politi

16-årig mand fremstilles i grundlovsforhør efter knivstikkeri

Onsdag den 25. september 2024 klokken 14.28 blev en 15-årig dreng stukket med kniv i låret. Såret var ikke livstruende.

24. september 2024

Fyns Politi

64-årig kvinde idømt fængsel i to år og seks måneder for bedrageri

Retten i Svendborg har den 24. september 2024 afsagt dom i en straffesag, hvor en 64-årig læge fra Svendborg blev idømt to år og seks måneders fængsel for bedrageri og databedrageri i forbindelse med indberetning af urigtige oplysninger omkring udførte lægelige ydelser over for Region Syddanmark.