Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

28. marts 2019

Opfølgning tankvogn uheld på motorvej

Fyns Politi modtog kl. 11.41 anmeldelse om en punkteret tankbil, som holdt på Fynske Motorveje ved 178.5 km kantpælen i østgående retning. I den forbindelse konstaterede man, at der løb væske fra tanken ned på kørebanen. Fra anmelder blev det oplyst, at tankbilen havde faretavler med UN-nr. 2810. Chaufføren oplyste kort, at han ikke havde kendskab til den væske, som han kørte med.

Ved opslag i Beredskabsstyrelsens App ”Farlige Stoffer” – kunne det konstateres, at der var tale om en type af sennepsgas, der kræver en sikkerhedsafstand på 50 m. Disse oplysninger blev videregivet til det indsatspersonale, som var på vej mod stedet. Fra indsatsområdet blev det efterfølgende oplyst, at der var tale om den mindst farlige form for sennepsgas.

Motorvejen blev derfor afspærret i østgående retning  mens indsatsen stod på. Trafikken fra motorvejen blev omdirigeret via afkørsel 55 Aarup.
Da stoffet var inddæmmet, blev fareområdet ophævet – og 2. vognbane igen åbnet for trafik. 

Tilbage står nu kun den endelige oprydning samt en nærmere undersøgelse af, hvorvidt der er sket nogen overtrædelse af gældende lovgivning.

 

Pressekontakt

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

8. april 2020

Fyns Politi

Overvej at droppe sommerhuset, og de tætbefolkede parker og strande i påsken

Sommer og sol. Havet, blæsten og duft af kaprifol – Ja, vi ved, at sommerhuset, stranden og de grønne områder frister, særligt når påsken står for døren, og det gode vejr viser sig. Men overvej om sommerhusturen skal udskydes, og undgå de tætbefolkede parker og strande.

7. april 2020

Fyns Politi

Mere plads på vejene, betyder ikke mere tryk på speederen

De mange hjemsendelser fra arbejdspladser, skoler og institutioner, giver i denne tid ekstra plads på vejene. Det giver nogle trafikanter trang til at træde mere på speederen, men vores færdselsafdeling er altså ikke sendt hjem.

7. april 2020

Fyns Politi

Årvågne borgere bidrager med uvurderlig hjælp

Uden opmærksomme borgeres hjælp, herunder en årvågen syvårig pige, havde Fyns Politi med stor sandsynlighed ikke fundet to gerningsmænd, som i forbindelse med en eftersættelse af et køretøj stak af.

Afvis cookies