Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

28. marts 2019 14:45

Opfølgning tankvogn uheld på motorvej

Fyns Politi modtog kl. 11.41 anmeldelse om en punkteret tankbil, som holdt på Fynske Motorveje ved 178.5 km kantpælen i østgående retning. I den forbindelse konstaterede man, at der løb væske fra tanken ned på kørebanen. Fra anmelder blev det oplyst, at tankbilen havde faretavler med UN-nr. 2810. Chaufføren oplyste kort, at han ikke havde kendskab til den væske, som han kørte med.

Ved opslag i Beredskabsstyrelsens App ”Farlige Stoffer” – kunne det konstateres, at der var tale om en type af sennepsgas, der kræver en sikkerhedsafstand på 50 m. Disse oplysninger blev videregivet til det indsatspersonale, som var på vej mod stedet. Fra indsatsområdet blev det efterfølgende oplyst, at der var tale om den mindst farlige form for sennepsgas.

Motorvejen blev derfor afspærret i østgående retning  mens indsatsen stod på. Trafikken fra motorvejen blev omdirigeret via afkørsel 55 Aarup.
Da stoffet var inddæmmet, blev fareområdet ophævet – og 2. vognbane igen åbnet for trafik. 

Tilbage står nu kun den endelige oprydning samt en nærmere undersøgelse af, hvorvidt der er sket nogen overtrædelse af gældende lovgivning.

 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail: cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

Spørgsmål vedr. døgnrapport: 4171 1150 - besvares hverdage ml. 11.00 og 12.00. 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

6. marts 2021

Fyns Politi

Demonstration i Odense forløb stort set uden problemer

Aftenens demonstration i Odense blev afviklet stort set roligt. En enkelt blev dog anholdt og sigtet for at råbe skældsord efter politiet. Kort før demonstrationens afslutning blev der affyret et par stykker fyrværkeri.

3. marts 2021

Fyns Politi

Lad være med at købe hælervare – det kan ende meget dyrt og er faktisk strafbart

Det kan ende både dyrt og med sigtelse, hvis du køber hælervare. Tal fra 2019 fra ’Bo trygt’ viser, at ca. 250.000 danskere sidste år købte hælervare for ikke mindre end 200.000.000 kr. Så sent som i går hentede Fyns Politi to stjålne stole hjem til Fyn til en samlet værdi af ca. 120.000 kr.

3. marts 2021

Fyns Politi

Mindre skunklaboratorium ransaget - to anholdt

Fyns Politi har onsdag ransaget en adresse vest for Svendborg efter tip fra en borger. På stedet fandt politiet et mindre skunklaboratorium.