Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning

14. november 2019 09:54

Politiet søger vidner efter skudepisode i Taastrup

Københavns Vestegns Politi søger vidner efter at en 20-årig mand i går aftes blev skudt ned i Morelhaven i Taastrup

Blink, Københavns Vestegns Politi

Klokken 21.59 modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om skyderi ud for Morelhaven 1 i Taastrup. På stedet kunne politiet konstatere, at en 20-årig mand var blevet ramt af flere skud, og at der var blevet skudt adskillige gange på stedet. Det 20-årige skudoffer er alvorligt såret, men hans tilstand beskrives som stabil.

”Umiddelbart ligner det et opgør i det kriminelle miljø, men vi er på et meget indledende stadie i efterforskningen, og det er alt for tidligt at sige noget om motiverne bag,”, siger politikommissær Henrik Hougaard.

 

Mulig flugtbil brændt af i Fløng 

Kort efter skudepisoden modtog politiet anmeldelse om en brændende bil på Soderupvej i Fløng – ca. 10 km fra Morelhaven og politiet vurderer, at det er sandsynligt at bilen er gerningsmændenes flugtkøretøj. I forbindelse med bilbranden i Fløng har vidner set en lille lys og en større mørk bil køre fra stedet.

Kontakt politiet, hvis du har info 

I forbindelse med skyderiet har vidner beskrevet to maskerede mænd som de mulig gerningsmænd. Inden skyderiet sad de i en mørk bil på parkeringspladsen foran Morelhaven 1, hvor de angiveligt ventede på nogen. Københavns Vestegns Politi hører meget gerne fra vidner, der har set de mulige gerningsmænd eller øvrigt mistænkeligt op til skyderiet. Politiet søger også vidner, der har set noget i forbindelse med, at det mulige flugtkøretøj blev brændt af i Fløng. 

Tryghedstiltag i området

Efter skyderiet har Københavns Vestegns Politi igangsat en række tiltag i kvarteret for at genetablere trygheden  – blandt andet er den mobile politistation i området hele torsdag, hvor borgere kan henvende sig, hvis de har informationer om aftenens skyderi eller blot har brug for at tale med politiet.

Pressekontakt:

Politikommissær Henrik Hougaard via Pressetelefon 40263704

 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

19. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Politiet søger vidner i sag om voldtægt

Natten til lørdag blev en 17-årig pige udsat for en grov voldtægt på Damhus Boulevard i Rødovre.

22. februar 2024

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning af drabsmistænkt

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 30-årige polske statsborger Michal Tomasz Kapicki, som mistænkes for at stå bag drabet på en 29-årig polsk mand den 5. januar 2024 på et hotel i Brøndby. **Redigeret 22/2-24 kl. 14.08: Korrekte mellemnavn er Tomasz**

14. december 2023

Københavns Vestegns Politi

Politiet efterlyser: Kender du denne mand?

Københavns Vestegns Politi efterlyser en mand, der er mistænkt for overgreb mod flere mindreårige piger i Bagsværd.