Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

4. september 2019

7 års fængsel for narkosalg

Retten i Glostrup har i dag idømt en 36-årig mand fra Søborg syv års fængsel for besiddelse og salg af knap fire kilo kokain. Salget er sket i det Storkøbenhavnske område.

Københavns Vestegns Politi

Manden blev den 5. marts 2019 anholdt i en lejlighed i Søborg, hvor politiet i forbindelse med ransagning fandt knap et kilo kokain. Den efterfølgende efterforskning i sagen hos Operativ Støtte under Københavns Vestegns Politi, påviste at der i tiden op til ransagningen var sket et omfattende salg. 

- Det er på grund af rigtig godt efterforskningsarbejde, at anklagemyndigheden kunne føre bevis for både besiddelse og salg, siger senioranklager Rasmus Kim Petersen. 

Den 36-årige blev også dømt for salg af et mindre kvantum hash. Han ankende dommen.

Pressekontakt:

Senioranklager Rasmus Kim Petersen - 40234578 
 

Flere nyheder

14. februar 2020

Københavns Vestegns Politi

Anklagemyndigheden har rejst tiltale for dobbeltdrab i Herlev

Efter omfattende efterforskning hos Central Efterforskning under Københavns Vestegns Politi, har anklagemyndigheden nu rejst tiltale for dobbeltdrab mod fem unge svenske bandemedlemmer. De er tiltalt for at dræbe to rivaliserende svenske bandemedlemmer i Sennepshaven i Herlev den 25. juni 2019

24. januar 2020

Københavns Vestegns Politi

Fængsel til digital børnelokker

En 27-årig mand fra Aarhus-området er i dag idømt et års fængsel ved Retten i Glostrup for børnepornografi og for at krænke syv mindreårige pigers blufærdighed via internettjenester.

24. januar 2020

Københavns Vestegns Politi

Far og mor dømt for at dræbe spædbarn

Retten i Glostrup kendte i går forældre skyldige i at forårsage deres nyfødte datters død.

Afvis cookies