Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

4. september 2019

7 års fængsel for narkosalg

Retten i Glostrup har i dag idømt en 36-årig mand fra Søborg syv års fængsel for besiddelse og salg af knap fire kilo kokain. Salget er sket i det Storkøbenhavnske område.

Københavns Vestegns Politi

Manden blev den 5. marts 2019 anholdt i en lejlighed i Søborg, hvor politiet i forbindelse med ransagning fandt knap et kilo kokain. Den efterfølgende efterforskning i sagen hos Operativ Støtte under Københavns Vestegns Politi, påviste at der i tiden op til ransagningen var sket et omfattende salg. 

- Det er på grund af rigtig godt efterforskningsarbejde, at anklagemyndigheden kunne føre bevis for både besiddelse og salg, siger senioranklager Rasmus Kim Petersen. 

Den 36-årige blev også dømt for salg af et mindre kvantum hash. Han ankende dommen.

Pressekontakt:

Senioranklager Rasmus Kim Petersen - 40234578 
 

Flere nyheder

14. oktober 2019

Københavns Vestegns Politi

Forlængelse af visitationszone i dele af Ishøj

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at forlænge visitationszonen i dele af Ishøj til mandag den 28. oktober 2019 kl. 18.

3. oktober 2019

Københavns Vestegns Politi

Kørte om kap på motorvej: Fik sin bil beslaglagt

Københavns Vestegns Politi har beslaglagt en privat bil efter føreren blev sigtet for at køre kap- og væddeløbskørsel med 229 km/t på Køge Bugt Motorvejen ved Ishøj.

30. september 2019

Københavns Vestegns Politi

Forlængelse af visitationszone i dele af Ishøj

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at forlænge visitationszonen i dele af Ishøj til mandag den 14. oktober 2019 kl. 18.

Afvis cookies