Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

12. marts 2021 13:03

Corona-patruljer prioriteres stadig højt

Københavns Vestegns Politis særlige corona-patruljer kører stadig tilsyn i alle kommuner i politikredsen men med størst fokus på byer, hvor smittetrykket aktuelt er højest.

Corona-patrulje i Ishøj Bycenter

I de seneste seks uger har ekstra corona-patruljer udført omkring 3.700 tilsyn med de gældende restriktioner i politikredsens 11 kommuner.

 

Patruljerne har særligt været i Ishøj, hvor smittetrykket er højt, men i de kommende dage får også Høje Taastrup kommune ekstra politibesøg, fordi vi  desværre også der ser et højt smittetryk.

 

”Vi har ekstraordinære corona-patruljer ude for at holde øje med, om restriktionerne bliver overholdt, men også kommunerne gør en stor indsats for at bekæmpe smitten. Hold dig opdateret på din kommunes hjemmeside eller Facebook og følg med i de lokale tiltag i din by,” siger politiinspektør Mogens Lauridsen, Københavns Vestegns Politi.

 

Han tilføjer, at corona-patruljerne generelt oplever, at langt de fleste følger sundhedsmyndighedernes råd og regler, og kun sjældent må skride ind med påtale eller bøde.

 

Smitteopsporing, test og isolation

I Ishøj er tre teststeder aktive ved Bycentret frem til 28/3: Musikteatret, ved lægecentret og Bilkas parkeringsplads  

se mere her.

Kommunen analyserer spildevand som led i at spore smitte  se indslag her.

Følg Ishøj kommune på Facebook og hjemmesiden www.ishoj.dk.

I Høje Taastrup kommune er der aktive testcentre på Taastrupgårdsvej, Taastrup Idræts Center og på Hovedgaden i Hedehusene se mere her.


Følg Høje Taastrup kommune på Facebook og hjemmesiden www.htk.dk/Om-kommunen#Corona


I begge kommuner opsøger personale aktivt smittede med information om kommende test, isolationsmuligheder med videre.

 

Teststeder i Region Hovedstaden
Myndighedernes information om corona

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

Flere nyheder

5. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Politiet er med når det ringer ind til nyt skoleår

Når klokken ringer ind til et nyt skoleår mandag 8. august, strømmer en masse nye små trafikanter ud i trafikken. Dem skal vi tage ekstra hensyn til, og derfor er Københavns Vestegns Politi ude på skolevejene hver morgen i uge 32 og 33.

4. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Status efter fodboldkampen mellem Brøndby IF og FC Basel

Conference League fodboldkampen mellem Brøndby IF og schweiziske FC Basel forløb i det store hele roligt før, under og efter kampen. Politiet undersøger en mulig voldsepisode og har sigtet en mand for besiddelse af lille mængde narkotika. Politileder roser de øvrige mange tusinde ude- og hjemmefans for god opførsel.

3. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Politiet indfører skærpet strafzone omkring Brøndby Stadion

For at hindre vold, hærværk og uroligheder ved en fodboldkamp på torsdag indfører Københavns Vestegns Politi en skærpet strafzone i området omkring Brøndby Stadion. Strafzonen gælder fra torsdag den 4. august klokken 10.00 til fredag den 5. august 2022 klokken 04.00 og betyder, at straffen kan stige til det dobbelte for visse typer kriminalitet begået i zonen.

Forslag