Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

18. marts 2020 17:44

Ingen voldsom hændelse i forbindelse med tyveri af håndsprit på Herlev Hospital

De seneste dage har pressen beskrevet en hændelse, hvor Herlev Hospital skulle have været udsat for et voldsomt tyveri af håndsprit begået af maskerede personer. På baggrund af efterforskning, kan Københavns Vestegns Politi nu fastslå, at hændelsen ikke er fundet sted, som den har været beskrevet.

Blå blink, Københavns Vestegns Politi

Kl 00.51 natten til fredag den 13. marts modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om, at tre mænd iført maskering havde været inde på Herlev Hospital og havde stjålet håndsprit. Kort efter ankom politiets patrulje til stedet og en række vidner blev afhørt, lige som der blev gjort tiltag for at skaffe videoovervågning fra stedet. 
Siden har Københavns Vestegns Politi efterforsket sagen og efterforskningen peger på, at der har været tale om en række misforståelser og at forholdet som først beskrevet i anmeldelsen, ikke fandt sted.
”Vi har de seneste dage undersøgt denne sag meget nøje og været i tæt dialog med direktionen på Herlev Hospital. På baggrund af vores efterforskning, herunder gennemgang af video, kan vi nu fastslå, at hændelsen ikke er sket, som den har været beskrevet i pressen, siger politiinspektør Flemming Madsen og fortsætter:
”Det er dog vigtigt at understrege, at der har været flere tyverier af håndsprit og andre værnemidler på Herlev Hospital og det er sager som politiet efterforsker. Samtidig har Københavns Vestegns Politi iværksat skærpet patruljering ved hospitaler og skadestuer i politikredsen.

Pressekontakt:

Politiinspektør Flemming Madsen via pressetelefon 40263704 
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

25. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Søg penge til at hjælpe børn og unge

Nu kan du søge en fond om penge til et skoleophold, en uddannelse eller et kursus til et barn eller ung, som skal hjælpes på en bedre kurs i livet.

19. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

6 måneders fængsel for deling af intime billeder

34-årig mand fra Rødovre idømt fængsel for omfattende deling af intime billeder på hjemmeside.

17. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Seks anholdt for frihedsberøvelse og afpresning

Søndag eftermiddag og aften er seks personer anholdt og sigtet for hver deres rolle i en straffesag, hvor en mand blev frihedsberøvet lørdag aften og udsat for vold. Hans familie blev forsøgt afpresset for penge.