Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

24. maj 2024 12:11

Praktisk info ifm. fodboldkamp på Brøndby Stadion søndag

Forvent trafikale udfordringer omkring Brøndby Stadion søndag eftermiddag.

Dialogbetjente ved fodboldkamp

Foto: Rigspolitiet

Søndag eftermiddag spiller Brøndby IF og AGF fodboldkamp på Brøndby Stadion. Kampen kan afgøre det danske mesterskab, og derfor må der forventes en meget stor tilstrømning af fodboldfans til Brøndby Stadion.

 

Tilstrømningen må forventes at begynde flere timer før kampen, i forbindelse med at Brøndby IF-fans går i fælles march fra Brøndbyøster Station til Brøndby Stadion kl. 12. I forbindelse med fanmarchen vil følgende veje kortvarigt helt eller delvist blive lukket for trafik:

 

Brøndbyøster Torv, Brøndbyøster Boulevard, Brøndbyøstervej, Højstens Boulevard, Park Allé & BKRs Boulevard.

 

Brøndby Stadion er udsolgt i forbindelse med kampen, og samtidig er der planlagt et storskærmsarrangement uden for stadion, som også forventes at tiltrække mange fans. Sammenlagt vil det betyde rigtig mange tusinde mennesker til og fra Brøndby Stadion søndag eftermiddag.

 

”Når så mange mennesker er samlet, kræver det hensyn og tålmodighed fra alle – og det håber vi, at man husker på søndag,” siger politiinspektør Tenna Wilbert.

 

Københavns Vestegns Politi opfordrer kraftigt til, at man lader bilen stå derhjemme og kommer til stadion med offentlig transport, cykel eller på gåben.

 

Hvis man alligevel vælger at tage bilen til Brøndby Stadion, skal man være opmærksom på, at antallet af parkeringspladser ved Brøndby Stadion er meget begrænset på grund af storskærmsarrangementet.

 

”Vi har ved tidligere fodboldkampe oplevet, at folk har parkeret ulovligt på midterrabatter og på motorvejs til- og afkørselsramper, fordi de ikke kunne finde en p-plads. Især det sidste er selvklart ekstremt farligt. Undgå den slags ved at lade bilen blive hjemme,” siger Tenna Wilbert og fortsætter:

 

”Vi håber på en festlig og fornøjelig kamp for alle, men vi beder alle om at vise hensyn og samarbejde, så dagen kan forløbe så glat som muligt. Som sagt: Brug offentlig transport, cyklen eller kom på gåben, så vi imødegår de værste trafikale udfordringer - og så ser vi frem til en spændende dag og håber, at alle kan nyde fodboldkampen,” slutter hun.

 

Følg gerne Københavns Vestegns Politi på det sociale medie X – her vil vi løbende søndag komme med info i forbindelse med arrangementet under hashtaget #bifagf

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

10. juli 2024

Københavns Vestegns Politi

Politiet råder: Hjælp dine forældre og bedsteforældre mod svindlere

For tiden lokker svindlere kreditkort og PIN-koder ud af ældre eller overtaler dem til at overføre penge for at lænse deres konto. Tal med dine ældre familiemedlemmer, så de ikke mister store beløb, opfordrer efterforskningsleder.

4. juli 2024

Københavns Vestegns Politi

Tre narkohandlere fik i alt 38 års fængsel

Retten i Glostrup har idømt tre mænd henholdsvis 11, 13 og 14 års fængsel for salg af store mængder amfetamin og kokain i 2023.

21. juni 2024

Københavns Vestegns Politi

Rocker dømt for skyderi

26-årig medlem af rockerklub idømt 5 års fængsel i forbindelse med skudepisode i Brøndby Strand