Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

23. maj 2023 11:44

Status efter hændelse i Brøndby Strand

Politiet har anholdt fire personer efter voldsepisode i Brøndby Strand. I forbindelse med sagen måtte politiet afgive varselsskud.

Københavns Vestegns Politi

Kl 19.49 mandag aften modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om et større slagsmål ved Hallingparken i Brøndby Strand. I forbindelse med slagsmålet havde vidner set en pistol-lignende genstand samt stikvåben.  På grund af anmeldelsens karakter, blev der sendt et stort antal patruljer.

Ved patruljernes ankomst til stedet, blev en person anråbt af politiet, idet han havde begge hænder i lommerne og nægtede at tage dem op. Herefter blev afgivet varselsskud af politiet, idet der var frygt for, at han var bevæbnet.

Den indledende efterforskning tydede på forsøg på grov vold mellem flere personer. I forbindelse med hændelsen har politiet anholdt fire personer. De er løsladt igen efter afhøring og sigtet for forsøg på grov vold.

I forbindelse med den omfattende udrykning til hændelsen, skete der sammenstød mellem en civil patruljevogn og en personbil i krydset Albertslundvej/Nordmarksvej i Albertslund. Umiddelbart skete der ikke alvorlig personskade, men føreren af bilen blev efterfølgende tilset på hospitalet. Påkørslen efterforskes nu af Københavns Vestegns Politi, og derefter overgår sagen til Den Uafhængig Politiklagemyndighed. For nu har Københavns Vestegns Politi ikke yderligere kommentarer til den episode.

På grund af hændelsen i går, vil der være øget patruljering i området i dag:
”Vi vil være til stede både på gåben og på cykel i dag – og vidner er meget velkommen til at kontakte vores patruljer i området”, siger vicepolitiinspektør Kim Erik Hansen.

Vidner til hændelsen kan også ringe til Københavns Vestegns Politi på 43861448. 

 

Pressekontakt:

Vicepolitiinspektør Kim Erik Hansen via pressetelefon 40263704
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

5. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Dømt til anbringelse for drab

41-årig mand dømt for drab på en overlæge på et psykiatrisk center.

25. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Søg penge til at hjælpe børn og unge

Nu kan du søge en fond om penge til et skoleophold, en uddannelse eller et kursus til et barn eller ung, som skal hjælpes på en bedre kurs i livet.

19. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

6 måneders fængsel for deling af intime billeder

34-årig mand fra Rødovre idømt fængsel for omfattende deling af intime billeder på hjemmeside.