Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

1. februar 2022 16:19

Visitationszone på Vestegnen ophæves

Efter at der har være relativ ro i bandemiljøet på Vestegnen i januar, ophæver politiet i aften den visitationszoner, der blev oprettet i forbindelse med flere skudepisoder i december.

Færdselskontrol ved skole, Københavns Vestegns Politi

Visitationszonen i Rødovre og Herlev blev oprettet den 3. december efter et skuddrab i Rødovre samme dag, og visitationszonen blev udvidet den 7. december til også at omfatte dele af Gladsaxe og den nordlige del af Herlev efter et skuddrab i bydelen. Visitationszonen er blevet forlænget flere gange og udløber i aften kl 18.
 
I perioden er i alt 111 personer blevet visiteret og der er i den forbindelse rejst 20 sigtelser. Der er rejst én sigtelse for overtrædelse af knivloven og én for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer – resten af sagerne handler om overtrædelse af færdselsloven.

Selvom visitationszonen nu bliver ophævet, så fortsætter Københavns Vestegns Politi den massive indsats mod banderne og andre kriminelle miljøer:

”Og visitationszoner kan blive genindført med kort varsel, hvis det igen viser sig nødvendigt. Det er et godt værktøj for os af hensyn til borgernes tryghed og for at gøre det svært for de kriminelle at transportere våben rundt”, siger politiinspektør Michael Hellensberg.
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

14. maj 2024

Københavns Vestegns Politi

Kendelse i forbindelse med drabssag

Højesteret har her til middag afsagt kendelse i drabssagen fra Elverparken.

12. maj 2024

Københavns Vestegns Politi

Status efter fodboldkamp

Relativt rolig afvikling af fodboldkamp mellem Brøndby IF og FC København.

11. maj 2024

Københavns Vestegns Politi

Praktisk info ifm fodboldkamp BIF-FCK

Tidligere i dag har vi lagt en række praktisk info om kampen i morgen ud på X