Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Efterlysning

1. marts 2022 14:01

Tre personer efterlyses for databedrageri og tyveri i Holstebro, Skjern og Tarm

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere to kvinder og en mand, som er mistænkt for at have begået databedrageri ved at hæve penge fra stjålne hævekort.

I løbet af torsdag den 10. februar 2022 i tidsrummet fra kl. 10.20 til kl. 14.00 begik tre personer – to kvinder og en mand - flere forhold omkring tyveri af hævekort og databedrageri i områderne Holstebro, Skjern og Tarm.

 

De tre personers fremgangsmåde var at aflure pinkoder til hævekort, hvorefter de stjal hævekortet ved at aflede den forurettedes opmærksomhed.

 

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu overvågningsbilleder af de tre personer i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere de mistænkte.

 

De tre personer beskrives som:

A: Kvinde, Mellemøstlig af udseende, 25-35 år, Kropsbygning: Almindelig, mørk i huden, hårfarve: Sort. Yderligere kendetegn: sorte øjenbryn og brune øjne, Iført: lysegrå jakke med et mærke på venstre overarm, gråt tørklæde svøbt om håret og halsen. Medbragte: blålig "vadsæk".

 

B: Kvinde, Mellemøstlig af udseende, 25-35 år, Kropsbygning: Almindelig, mørk i huden, hårfarve: Sort. Yderligere kendetegn: sorte øjenbryn og brune øjne, Iført: brun dunvest, sort/hvid og gråternet jakke, lyserød strikhue, mørke bukser.

 

C: Mand, Mellemøstlig af udseende, 30-40 år, Kropsbygning: Kraftig, mørk i huden. Yderligere kendetegn: sort kort fuldskæg, sorte øjenbryn, brune øjne, Iført: mørkeblå trøje, sort/blå dunvest, blå/grå bukser, blå sko med hvid bund, blå strikhue. Medbragte: sort skulderhængt taske.

 

Borgere, der har oplysninger om personernes identitet eller opholdssted, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

 

Pressekontakt:

Politikommissær Inger Lilian Jensen, tlf. 30369089.

 

Midt- og Vestjyllands PolitiMidt- og Vestjyllands PolitiMidt- og Vestjyllands Politi

 

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

9. november 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

To personer efterlyses for bedrageri begået i Midt- og Vestjylland

Midt-og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere to mænd, som er mistænkt for i flere tilfælde at have hævet penge på stjålne betalingskort.

13. oktober 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

22-årig mand efterlyses i forbindelse med alvorlig kriminalitet

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser Gabriel Hamadi i forbindelse med alvorlig kriminalitet.

1. august 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Mistænkt for serie-indbrud i Skive: Politiet efterlyser to mænd

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser to mænd, som er mistænkte i forbindelse med en række indbrud på Skive-egnen.