Spring til hovedindhold

Forslag

Mand sigtet for blufærdighedskrænkelse i Skive

En 21-årig skibonit blev mandag sigtet for blufærdighedskrænkelse. Politiet efterforsker fortsat sagen.

Midt- og Vestjyllands Politi har den 13. maj foretaget sigtelse af en 21-årig mand fra Skive. Den 21-årige er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 232, blufærdighedskrænkelse, ved at have fremsendt nøgenbilleder af sig selv til et ind til videre ukendt antal personer i Skive, heriblandt børn under 15 år.

Politiet har endnu ikke det fulde overblik over perioden, hvori blufærdighedskrænkelserne er sket, og heller ikke over det samlede antal sager og forurettede.
Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer forældre til at tale med børn og unge om, hvordan man skal reagere, hvis man modtager krænkende billeder eller henvendelser på enten mobiltelefonen eller via sociale medier. Hvis man i forbindelse med dette bliver opmærksom på forhold der kan være blufærdighedskrænkende, bør man kontakte politiet på tlf. 114 og anmelde sagen.

Der er på nuværende tidspunkt ikke tegn på, at der er sket fysiske krænkelser.

Politiets efterforskning er fortsat i gang, og Midt- og Vestjyllands Politi har derfor ikke yderligere oplysninger i sagen.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

4. juni 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Mand anholdt i Struer

Midt- og Vestjyllands Politi har torsdag morgen været massivt til stede på Nordvestvej i Stuer i forbindelse med en anmeldelse om våben og sprængstoffer i en lejlighed.

1. juni 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Godt styr på tingene ved drive in-fodbold

Midt- og Vestjyllands Politi roser både arrangør og gæster efter dagens drive in-kamp i superligaen.

14. maj 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Seks mænd dømt for omfattende bedrageri

Seks mænd i alderen 50-65 år blev i dag ved Retten i Viborg dømt i en sag om bedrageri af særlig grov karakter. De har alle i forskellig grad medvirket til bedrageri for samlet set mere end seks millioner kroner.

Afvis cookies