Spring til hovedindhold

Forslag

Mand sigtet for blufærdighedskrænkelse i Skive

En 21-årig skibonit blev mandag sigtet for blufærdighedskrænkelse. Politiet efterforsker fortsat sagen.

Midt- og Vestjyllands Politi har den 13. maj foretaget sigtelse af en 21-årig mand fra Skive. Den 21-årige er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 232, blufærdighedskrænkelse, ved at have fremsendt nøgenbilleder af sig selv til et ind til videre ukendt antal personer i Skive, heriblandt børn under 15 år.

Politiet har endnu ikke det fulde overblik over perioden, hvori blufærdighedskrænkelserne er sket, og heller ikke over det samlede antal sager og forurettede.
Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer forældre til at tale med børn og unge om, hvordan man skal reagere, hvis man modtager krænkende billeder eller henvendelser på enten mobiltelefonen eller via sociale medier. Hvis man i forbindelse med dette bliver opmærksom på forhold der kan være blufærdighedskrænkende, bør man kontakte politiet på tlf. 114 og anmelde sagen.

Der er på nuværende tidspunkt ikke tegn på, at der er sket fysiske krænkelser.

Politiets efterforskning er fortsat i gang, og Midt- og Vestjyllands Politi har derfor ikke yderligere oplysninger i sagen.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

18. marts 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner efter mishandling af to ponyer

En shetlandspony på en mark ved Lyne nær Tarm blev fredag påført skader af ukendte gerningsmænd, så den døde. En anden pony måtte efterfølgende aflives. Politiet beder nu offentligheden om hjælp i sagen.

13. marts 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Tre tyverier af kostbart GPS-udstyr på en uge: Vi har brug for borgernes hjælp

GPS-udstyr til værdi af mere end en million kroner stjålet de seneste syv dage. Tip politiet, hvis du har set noget mistænkeligt.

11. marts 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Varetægtsfængslet efter grundlovsforhør: Sigtet for serietyverier af campingvogne

Målrettet efterforskning fører til varetægtsfængsling af 42-årig mand, der er sigtet for i alt ni tyverier af campingvogne til en samlet værdi af mere end en million.