Spring til hovedindhold

Forslag

Mand sigtet for blufærdighedskrænkelse i Skive

En 21-årig skibonit blev mandag sigtet for blufærdighedskrænkelse. Politiet efterforsker fortsat sagen.

Midt- og Vestjyllands Politi har den 13. maj foretaget sigtelse af en 21-årig mand fra Skive. Den 21-årige er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 232, blufærdighedskrænkelse, ved at have fremsendt nøgenbilleder af sig selv til et ind til videre ukendt antal personer i Skive, heriblandt børn under 15 år.

Politiet har endnu ikke det fulde overblik over perioden, hvori blufærdighedskrænkelserne er sket, og heller ikke over det samlede antal sager og forurettede.
Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer forældre til at tale med børn og unge om, hvordan man skal reagere, hvis man modtager krænkende billeder eller henvendelser på enten mobiltelefonen eller via sociale medier. Hvis man i forbindelse med dette bliver opmærksom på forhold der kan være blufærdighedskrænkende, bør man kontakte politiet på tlf. 114 og anmelde sagen.

Der er på nuværende tidspunkt ikke tegn på, at der er sket fysiske krænkelser.

Politiets efterforskning er fortsat i gang, og Midt- og Vestjyllands Politi har derfor ikke yderligere oplysninger i sagen.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

19. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

19 klip og to frakendelser: Pas på hastigheden - også i weekenden

Nogle timers fartkontrol gav sidste weekend 140 hastighedssager. Sænk farten - det er afgørende for ulykkens alvor.

15. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

35-årig dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling for drabsforsøg

En 35-årig mand blev i dag dømt for to drabsforsøg, efter han den 13. september 2023 stak et ældre ægtepar med kniv. Retten dømte manden til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.

12. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

En af to nattelivszoner ophæves i Viborg

Midt- og Vestjyllands Politi har besluttet at ophæve den ene af to nattelivszoner i Viborg. Det er nattelivszonen i området ved Sct. Hans Gade, der ophæves, mens nattelivszonen ved Gravene fastholdes.