Spring til hovedindhold

Forslag

Mand sigtet for blufærdighedskrænkelse i Skive

En 21-årig skibonit blev mandag sigtet for blufærdighedskrænkelse. Politiet efterforsker fortsat sagen.

Midt- og Vestjyllands Politi har den 13. maj foretaget sigtelse af en 21-årig mand fra Skive. Den 21-årige er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 232, blufærdighedskrænkelse, ved at have fremsendt nøgenbilleder af sig selv til et ind til videre ukendt antal personer i Skive, heriblandt børn under 15 år.

Politiet har endnu ikke det fulde overblik over perioden, hvori blufærdighedskrænkelserne er sket, og heller ikke over det samlede antal sager og forurettede.
Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer forældre til at tale med børn og unge om, hvordan man skal reagere, hvis man modtager krænkende billeder eller henvendelser på enten mobiltelefonen eller via sociale medier. Hvis man i forbindelse med dette bliver opmærksom på forhold der kan være blufærdighedskrænkende, bør man kontakte politiet på tlf. 114 og anmelde sagen.

Der er på nuværende tidspunkt ikke tegn på, at der er sket fysiske krænkelser.

Politiets efterforskning er fortsat i gang, og Midt- og Vestjyllands Politi har derfor ikke yderligere oplysninger i sagen.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

2. juli 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Den mobile politistation tager på tur langs vestkysten

I løbet af sommeren tager den mobile politistation på sommertogt langs den jyske vestkyst. Turen er et led i politiets arbejde med at være synlig og nærværende i hele kredsen.

23. maj 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Mand anholdt for bombetrussel mod Skive Kommune

Midt- og Vestjyllands Politi var torsdag formiddag til stede ved Skive Kommunes bygninger efter en bombetrussel. Truslen viste sig at være falsk, og politiet har anholdt en mand i sagen.

20. maj 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Mand tiltalt for drab i Bjerringbro

En 23-årig mand er tiltalt for at have begået drab i Bjerringbro natten til den 1. februar 2018. I anklageskriftet er desuden flere tilfælde af vold.

Afvis cookies