Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

15. oktober 2024 16:06

Mistænkeligt forhold på adresse i Thorning

Midt- og Vestjyllands Politi har ransaget på en adresse i Thorning.

I forbindelse med en mistanke om besiddelse af ulovlige kemikalier har Midt- og Vestjyllands Politi i dag ransaget på en adresse ved Thorning i Silkeborg Kommune.

 

Midt- og Vestjyllands Politi har fået assistance fra flere myndigheder, herunder Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste og Beredskabsstyrelsen.

En 38-årig mand blev mandag anholdt i forbindelse med sagen.

Politiets undersøgelser på stedet forventes at fortsætte et par timer endnu. Resultaterne af vores foreløbige undersøgelser på adressen vil i løbet af de kommende timer blive inddraget i vuderingen af, hvorvidt der er grundlag for at fremstille den anholdte i grundsforhør. 

 

Politiet har ikke yderligere oplysninger om sagen på nuværende tidspunkt.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

14. oktober 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet anbefaler: Få udeladt nummer

Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer pårørende til de ældste borgere til at få en snak om og hjælp til at få udeladt nummer. At fjerne navn og nummer fra telefonlister, kan være et effektivt middel mod falske bankbude.

2. oktober 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Tre måneders fængsel for vold mod politibetjent

En 29-årig mand fik onsdag en straksdom, efter han i søndags sparkede en politibetjent i brystet forud for fodboldkampen mellem FC Midtjylland og Viborg FF.

2. oktober 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Midt-og Vestjyllands Politi udvider efterforskning efter tv-dokumentar

Tv-dokumentar om forhold, der skal være begået mod ansatte på det tidligere Viegård Stutteri, får politiet til at udvide efterforskning.