Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

16. juni 2020 09:35

To mænd fremstilles i grundlovsforhør sigtet for vold med døden til følge

Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi fremstiller senere i dag to mænd, der er sigtet for vold med døden til følge i Salten øst for Them.

Midt- og Vestjyllands Politi var mandag eftermiddag til stede på en adresse i Salten øst for Them for at undersøge de nærmere omstændigheder vedrørende et dødsfald.

En 49-årig mand var fundet død i eget hjem under mistænkelige omstændigheder, hvorfor både kriminalteknikere og retsmedicinere også var på stedet.

Senere samme dag blev to mænd på henholdsvis 48 og 50 år anholdt til sagen.

Midt- og Vestjyllands Politi vil senere i dag begære dørlukning i grundlovsforhøret, der foregår ved Retten i Viborg. Tidspunktet for grundlovsforhøret er endnu ikke fastlagt.

Politiet har ikke yderligere oplysninger om sagen til pressen for nuværende.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

15. januar 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Fire mænd får i alt 32 års fængsel for organiseret narkohandel i Skive-området

Fire hovedmænd i stort sagskompleks om narkohandel i Skiveområdet fik i dag deres dom. De skal alle fire i fængsel i årevis – blandt andet for salg af i alt 3,2 kilo kokain. To af dem udvises af Danmark.

11. januar 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Skibsreder dømt for åger og brud på udlændingeloven

En vestjysk skibsreder har fået en betinget dom på halvandet års fængsel, og hans firma skal betale en bøde på tre millioner kroner for at have udnyttet to ghanesiske fiskere.

30. december 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

18-årig sigtet for affyring af fyrværkeri mod politiet

Midt- og Vestjyllands Politi har i dag rejst sin første sigtelse efter straffelovens § 119 b – den nye bestemmelse i straffeloven om angreb med genstande på personer i offentlig tjeneste eller hverv.