Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

30. marts 2021 13:06

Vidner til forsøg på ildspåsættelse ved vaccinationscenter efterlyses

I løbet af natten har en eller flere ukendte gerningsmænd forsøgt at sætte ild til en container ved et vaccinationscenter i Silkeborg. I den forbindelse efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi vidner, der kan have set noget mistænkeligt i området.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog kl. 01.29 natten til tirsdag den 30. marts 2021 en melding om røg fra en plastcontainer ved en bygning på Helsinkivej i Silkeborg.

Her havde en eller flere ukendte gerningsmænd sat ild til en beholder med mundbind, som så var blevet smidt op i en container. Containeren var efterfølgende forsøgt skubbet ind i et glasparti ved bygningen.

Vaccinationscenteret var lukket, da hændelsen fandt sted.

Forsøget på at skubbe containeren igennem glasset på bygningen lykkedes dog ikke, og derfor er vaccinationscenteret også i dag åbent som normalt. Brandforsøget har efterladt begrænsede skader, men politiet tager sagen meget alvorligt.

”Vi ser med stor alvor på den her sag, og vi er i fuld gang med et bredt efterforskningsarbejde. Derfor ønsker vi også at komme i kontakt med vidner, der måske kan have set noget mistænkeligt i løbet af natten i området omkring vaccinationscenteret” siger Martin Løye, politiinspektør hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Hvis man har oplysninger om sagen, kan Midt- og Vestjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.

 

Særligt til pressen

Ved yderligere spørgsmål kan politiinspektør Martin Løye kontaktes på telefonnummer 5117 0389

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

15. september 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Mand anholdt for tyveri af flere køretøjer

En 31-årig mand blev natten til torsdag anholdt i Skarrild. Manden er blandt andet mistænkt for at stå bag tyveriet af både en Mercedes og en traktor den 8. september.

12. september 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Fængselsdom til sallingbo for økonomisk kriminalitet

En 48-årig mand blev i dag ved Retten i Viborg dømt for skyldnersvig af særligt grov karakter og for at have afgivet falsk erklæring. Manden har fået en dom på ni måneders betinget fængsel med vilkår om samfundstjeneste.

9. september 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Anholdt for ulovligt arbejde

På en uanmeldt kontrol torsdag anholdt Midt- og Vestjyllands Politi to udenlandske mænd, der arbejdede i byggebranchen, men ikke havde arbejdstilladelse i Danmark.

Forslag