Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

30. marts 2021 13:06

Vidner til forsøg på ildspåsættelse ved vaccinationscenter efterlyses

I løbet af natten har en eller flere ukendte gerningsmænd forsøgt at sætte ild til en container ved et vaccinationscenter i Silkeborg. I den forbindelse efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi vidner, der kan have set noget mistænkeligt i området.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog kl. 01.29 natten til tirsdag den 30. marts 2021 en melding om røg fra en plastcontainer ved en bygning på Helsinkivej i Silkeborg.

Her havde en eller flere ukendte gerningsmænd sat ild til en beholder med mundbind, som så var blevet smidt op i en container. Containeren var efterfølgende forsøgt skubbet ind i et glasparti ved bygningen.

Vaccinationscenteret var lukket, da hændelsen fandt sted.

Forsøget på at skubbe containeren igennem glasset på bygningen lykkedes dog ikke, og derfor er vaccinationscenteret også i dag åbent som normalt. Brandforsøget har efterladt begrænsede skader, men politiet tager sagen meget alvorligt.

”Vi ser med stor alvor på den her sag, og vi er i fuld gang med et bredt efterforskningsarbejde. Derfor ønsker vi også at komme i kontakt med vidner, der måske kan have set noget mistænkeligt i løbet af natten i området omkring vaccinationscenteret” siger Martin Løye, politiinspektør hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Hvis man har oplysninger om sagen, kan Midt- og Vestjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.

 

Særligt til pressen

Ved yderligere spørgsmål kan politiinspektør Martin Løye kontaktes på telefonnummer 5117 0389

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

15. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

35-årig dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling for drabsforsøg

En 35-årig mand blev i dag dømt for to drabsforsøg, efter han den 13. september 2023 stak et ældre ægtepar med kniv. Retten dømte manden til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.

12. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

En af to nattelivszoner ophæves i Viborg

Midt- og Vestjyllands Politi har besluttet at ophæve den ene af to nattelivszoner i Viborg. Det er nattelivszonen i området ved Sct. Hans Gade, der ophæves, mens nattelivszonen ved Gravene fastholdes.

10. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

To efterlyste i sag om drabsforsøg er nu anholdt

De to mænd, som Midt- og Vestjyllands Politi har ledt efter, siden en 22-årig mand den 20. marts blev skudt i det centrale Herning, er nu anholdt. De vil klokken 13.00 i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Herning sigtet for drabsforsøg.