Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

30. marts 2021 13:06

Vidner til forsøg på ildspåsættelse ved vaccinationscenter efterlyses

I løbet af natten har en eller flere ukendte gerningsmænd forsøgt at sætte ild til en container ved et vaccinationscenter i Silkeborg. I den forbindelse efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi vidner, der kan have set noget mistænkeligt i området.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog kl. 01.29 natten til tirsdag den 30. marts 2021 en melding om røg fra en plastcontainer ved en bygning på Helsinkivej i Silkeborg.

Her havde en eller flere ukendte gerningsmænd sat ild til en beholder med mundbind, som så var blevet smidt op i en container. Containeren var efterfølgende forsøgt skubbet ind i et glasparti ved bygningen.

Vaccinationscenteret var lukket, da hændelsen fandt sted.

Forsøget på at skubbe containeren igennem glasset på bygningen lykkedes dog ikke, og derfor er vaccinationscenteret også i dag åbent som normalt. Brandforsøget har efterladt begrænsede skader, men politiet tager sagen meget alvorligt.

”Vi ser med stor alvor på den her sag, og vi er i fuld gang med et bredt efterforskningsarbejde. Derfor ønsker vi også at komme i kontakt med vidner, der måske kan have set noget mistænkeligt i løbet af natten i området omkring vaccinationscenteret” siger Martin Løye, politiinspektør hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Hvis man har oplysninger om sagen, kan Midt- og Vestjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.

 

Særligt til pressen

Ved yderligere spørgsmål kan politiinspektør Martin Løye kontaktes på telefonnummer 5117 0389

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

27. februar 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

29-årig omsorgshjælper dømt for seksuelle overgreb på mindreårig

En 29-årig ansat på bosted får betinget fængselsstraf og frakendelse af retten til at arbejde med børn og unge i to år for seksuelle overgreb på mindreårig.

26. februar 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

To fjerkræavlere skal i fængsel og er frakendt retten til at have med dyr at gøre

Ved Retten i Viborg blev to landmænd i dag idømt fængsel og blev derudover frakendt retten til beskæftige sig med dyr for bestandigt.

16. februar 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

31-årig varetægtsfængslet: Mistænkt for indbrud i Silkeborg

Lokalpolitiet i Silkeborg har sigtet en 31-årig mand for indbrud. Politiet formoder, at den 31-årige kan være involveret i flere indbrud på egnen.