Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

16. november 2021 11:42

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. november 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. november 2021 kl. 07.00 til 16. november 2021 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Korskildelund, Greve
Slangerupvej, Slangerup, Ringsted

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Bøgevej, Ringsted
Ørnevej, Jyllinge
Nemovej, Solrød Strand
Jersie Solvænge, Solrød Strand

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Østerlyngvej, Nykøbing Sj.

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Egebjergvej, Nykøbing sj.
Vindingevej, Vindinge, Roskilde
Låddenhøj, Roskilde
Nørregade, Ringsted


Færdselsuheld – Holbækmotorvejen, Trekroner, Roskilde

Kl. 06.55 mandag morgen rykkede politiet ud til et færdselsuheld på Holbækmotorvejen ved afkørsel 10 Roskilde Øst i østgående retning, hvor en del trafikanter var stødt sammen. Ingen personer var kommet til skade ved sammenstødene, der var sket i vognbanen nærmest midterrabatten. Nogle køretøjer kunne selv køre ind i nødsporet, men bugseringskøretøjer blev tilkaldt til at fjerne de øvrige implicerede parter.
Politiet fik klarlagt omstændighederne ved faktisk to uheld i den tætte morgenmyldretidstrafik, idet det første uheld forårsagede endnu et sammenstød.
En 43-årig mand fra Holbæk holdt tilsyneladende ikke den fornødne afstand til en forankørende bilist, der blev påkørt bagpå. Dette sammenstød opdagede en 43-årig mand fra Mørkøv for sent, så han påkørte den anden 43-åriges bil.
Dette sammenstød med tre parter medførte, at fire andre bilister stødte sammen i et separat uheld, da en 30-årig mand fra Vipperød ikke i tide opdagede uheldet foran ham, så han påkørte bilisten foran sig. Det bevirkede, at to andre bag den 30-årige heller ikke nåede at bremse i tide, så de blev også impliceret i uheldet.
Kl. ca. 07.30 var alle biler væk fra motorvejens kørebane, så trafikken i retning mod København kunne passere uhindret. Politiet registrerede blot omstændighederne og parterne ved de to uheld.

Brand i øvrigt – Stårupvej, Østre Højby, Højby Sj. – Odsherred

Kl. 10.15 slog en nabo alarm, da naboen syntes at kunne se ild og flammer gennem et vindue i gavlen på en ubeboet ejendom. Brandvæsnet og politiet kørte til stedet, hvorefter myndighederne kunne konstatere, at der ikke var ild i selve det forladte hus. Et bål var blevet tændt på grunden, så ilden og røgen herfra havde fået anmelderen til at tro, at huset brændte. Politiet foretog sig ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.

Tricktyveri på gaden – Solrød Center, Solrød Center

Kl. 11.58 anmeldte en 92-årig kvinde fra Solrød Strand, at hun under sin færden i Solrød Centret kl. ca. 10.40 havde fået stjålet sin taske med indhold. En fremmed mand havde henvendt sig til hende og fremviste noget på en mobiltelefon. Den 92-årige forsøgte at fortælle ham, at hun ikke kunne hjælpe, rystede på hovedet og pegede i den retning, hvor manden måske kunne få hjælp.
Pludselig løb manden væk sammen med en anden mand, efter at de havde stjålet en taske fra den 92-årige, der beskrev mændene som: A: Mand, 25-30 år, 170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Yderligere kendetegn: smalle øjne, Talte: Engelsk, og B: Mand, Iført: Mørk vatteret herre jakke, cowboy bukser.
Politiet forsøger nu at få de to mistænkte identificeret og vil i den anledning gerne høre fra personer, der måtte have set dem i centret eller have oplysninger om deres identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Gasledning gravet over – Himmelev Sognevej, Himmelev, Roskilde

Kl. 14.47 foretog politiet afspærring af et området på Himmelev Sognevej, fordi en gasledning var blevet gravet over. Beboere i området blev informeret om den udstrømmende gas, som en tekniker fra et gasforsyningsselskab fik lukket for kl. ca. 15.30. Ingen var kommet til skade som følge af gasudslippet.

Utilfreds kunde i supermarked – Solrød Center, Solrød Strand

Kl. 14.53 rykkede politiet ud til et supermarked, hvor en kassemedarbejder var blevet overfaldet af en sur kunde. Kunden var efterfølgende gået fra stedet, hvorfor politiet indledte sagsbehandlingen med at lede efter den mandlige kunde, som dog ikke blev fundet i første omgang.
I supermarkedet traf politiet en lettere kvæstet, 77-årig mandlig kassemedarbejder, som i forbindelse med sit kassearbejde havde betjent den mandlige kunde. Kassemedarbejderen var herefter gået i gang med at betjene den næste kunde, da den foregående kunde pludseligt krævede at få sin bon. Kassemedarbejderen henviste til at afvente afslutning på den igangværende kundeekspedition, hvilket kunden blev utilfreds med og herefter kastede en konservesdåse i ansigtet på den 77-årige kassemedarbejder. Politiet fik hurtigt identificeret den utilfredse kunde som en 30-årig mand fra Solrød Strand, som blev opsøgt og anholdt på sin bopæl. Den 30-årige blev sigtet for vold mod kassemedarbejderen og løsladt efter afhøring til sagen, der på et senere tidspunkt vil blive afgjort i forbindelse med et retsmøde.

Brandundersøgelse – Søndermarken, Tølløse – Holbæk

Kl. 17.07 fik politiet via alarm 112 melding om, at et par personer var blevet forbrændt i forbindelse med en eksplosion i en pejs. Ved politiets ankomst var en 55-årig stærk forbrændt mand ved at bruse sig med vand, inden ambulance- og redningspersonale sørgede for, at han i en tilkaldt lægehelikopter blev fløjet til Rigshospitalets traumecenter til fornøden behandling for sine brandskader på store dele af kroppen.
På stedet var også en 47-årig kvinde, som havde lettere forbrændinger. Hun havde været i stand til at underrette naboen om ulykken, hvorefter naboen havde slået alarm.
Politiet fik klarlagt, at eksplosionen inde i familiens bolig var sket ved en biopejs, som man ville efterfylde med bioethanol-væske. I forbindelse hermed opstod der en eksplosion, som især ramte den 55-årige, der forestod genopfyldningen. Biopejsen havde beboerne haft gennem flere år, og politiet har nu optaget rapport om ulykken for at få klarlagt de konkrete omstændigheder, så andre kan undgå at komme i en lignende situation.
Den 55-årige er fortsat indlagt på Rigshospitalet, men er uden for livsfare, og kvinden blev kørt til fornøden behandling på skadestuen i Holbæk.

Spirituskørsel uden førerret – Jersie Strandvej, Solrød Strand

Kl. 19.11 anholdt og sigtede politiet en 60-årig mand fra Gentofte for både spirituskørsel og kørsel uden førerret i en personbil, som han havde ført ad Jersie Strandvej, inden han standsede ved en parkeringsplads. Politiet løslod den 60-årige, efter at han havde fået udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Lov om euforiserende stoffer – Karlemosevej, Køge

Kl. 21.05 fik en patrulje kontakt til en 20-årig mand fra Viby Sj., der opholdt sig i området ved beboelsesejendommene. Ved en nærmere kontrol af hans gøremål på stedet fik politiet mistanke om, at han kunne være i besiddelse af euforiserende stoffer. Ved en nærmere kontrol herfor fandt politiet ham i besiddelse af flere sølvpapirskugler, hvori der var hashklumper. Den samlede mængde var 10½ gram, som den 20-årige blev sigtet for den ulovlige besiddelse af. Han kan derfor nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen mod ham skal afgøres.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 21.46 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til en ulykke på Vestmotorvejen ved Ringsted, hvor to biler var impliceret i ulykken.
Det viste sig, at en 36-årig mand fra Aarhus N kørte i østlig retning i en personbil bag en anden personbil ført af en 39-årig kvinde fra Skanderborg. Den 36-årige besluttede sig for at overhale den forankørende og strejfede herunder bagenden på den 39-åriges bil, hvilket medførte, at begge bilister mistede herredømmet over deres biler, som rullede rundt.
Begge parter blev kørt til skadestuen til undersøgelse og eventuel behandling, men begge var sluppet fra ulykken med diverse knubs. Den 36-årige fik dog udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, da han mistænktes for at være spirituspåvirket under kørslen.
Kl. ca. 23.45 var de forulykkede køretøjer fjernet fra motorvejen, så trafikken kunne passerede uhindret, efter at motorvejen kortvarigt havde været helt spærret i østgående retning i forbindelse med oprydningsarbejdet.

Mand urinerede på gaden – Rådhusstræde, Køge

Kl. 04.10 bemærkede en patrulje i Rådhusstræde en mand, der urinerede i gaden. Der var tale om en 45-årig mand fra Køge, som blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han har allerede fået tilsendt en bøde på 1.000 kr., som han nu har 30 dage til at betale.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

22. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. marts 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 21. marts 2024 kl. 07.00 til 22. marts 2024 kl. 07.00.

21. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. marts 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 20. marts 2024 kl. 07.00 til 21. marts 2024 kl. 07.00.

20. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 20. marts 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 19. marts 2024 kl. 07.00 til 20. marts 2024 kl. 07.00.