Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

1. juli 2024 10:29

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 01. juli 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 28. juni 2024 kl. 07.00 til 01. juli 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Østre Strandvej, Greve
Valhals Kvarter, Greve

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Sandleddet, Højby, Odsherred

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Elmegade, Kalundborg
Lyngageren, Roskilde (2 stk)
Østre Strandvej, Solrød
Hundige Havnevej, Greve
Sankt Ibs vej, Roskilde
Motelvej, Roskilde
Vestergade, Roskilde
Østre Færgevej, Orø
Stauninggårdsvej, Orø
Lundehusene, Greve

 

Fredag

Røveri - Jernbanegade, Roskilde

Kl 17.55 kom der anmeldelse om at en 24-årig mand Odsherrred havde stået på Roskilde Station, da han var blevet passet op af to mænd der gav ham slag og spark og tog hans rejsekort fra ham og ødelagt hans mobiltelefon. Der var tale om to mænd, som den 24-årige forinden havde mødt i toget på vej mod Roskilde.
Efterforskningen førte til at en 24-årig mand fra Holbæk blev identificeret som den ene gerningsmand og han blev anholdt lørdag eftermiddag og fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev fængslet frem til 25. juli.

 

Hastighed - Sydmotorvejen, Køge

Kl 20.22 blev en 41-årig mand fra den københavnske vestegn målt til at køre med 110 km/t på en strækning, hvor der med skiltevogn var nedskiltet til 80 km/t på grund af oprydning efter et færdselsuheld på stedet. Patruljen fik standset manden, der umiddelbart nægtede at have kørt for stærkt.

 

Påvirket bilist - Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl 01.44 skete der et færdselsuheld, hvor en 55-årig mand fra Roskilde tilsyneladende faldt i søvn mens han førte en personbil mod øst. Bilen ramte ind i autoværnet og fortsatte ud i rabatten, hvor den påkørte et el-skab, som fik bilen til at rulle om på siden. Der blev tilkaldt en ambulance, der tilså manden, som umiddelbart var sluppet uden alvorlige skader.

 

Vold - Nygade, Holbæk

Kl 04.42 kom der melding om at en 24-årig mand fra København, der var i byen med en kammerat på en bar umotiveret havde fået et slag i baghovedet af en mand, der var på stedet. En patrulje kom frem og fik anholdt en 19-årig lokal mand, der blev sigtet for vold og taget med på politistationen til videre sagsbehandling. Den 19-årige talte desuden så grimt til politiet, at han blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

Lørdag
Brand - Lynghøj, Fårevejle St

Kl 15.10 kom der anmeldelse om brand i et sommerhus. Der var forinden brændt ukrudt ved hjælp af en ukrudtsbrænder. Den ene væg samt taget fik alvorlige skader som følge af branden. Branden udviklede en kraftig mørk røg. En 59-årig mand, som blev truffet på stedet, blev sigtet efter beredskabsloven.

 

Brand - Pilegårdsvej, Vig, Odsherred

Kl 18.48 kom der melding om brand i et endnu et sommerhus. Det var formentligt en varm grill, der havde stået tæt på huset, som havde antændt facaden. Sommerhuset nedbrændte.

 

Musik til ulempe - Vademosevej, Hårlev, Stevns

Kl 00.53 fik politiet melding om, at der blev spillet meget høj musik på en adresse. En patrulje kørte til stedet og meddelte, at der skulle skrues ned. En halv time senere fik politiet igen melding om, at der blev spillet høj musik. Patruljen kørte derfor retur og tog denne gang musikanlægget med sig. Ejeren fik besked om, at han kunne hente det igen på politistationen søndag.

 

Brand - Højelsevej, Køge

Kl 01.27 kom der melding om brand i en privat ejendom. Branden var opstået i en garage og havde derfra fået fat i et værelse på første sal. Hele garagen nåede at bryde i brand, før brandvæsnet fik slukket ilden. Mistanken går på, at branden er startet som følge af brug af ukrudtsbrænder.

 

Tyveri af diesel - Kærup Parkvej, Benløse, Ringsted

Kl 04.46 kontaktede en mand politiet og fortalte, at han havde set en mistænkelig bil. Da han havde taget kontakt til bilen, var to mænd løbet væk og ud på en mark. En patrulje kom frem til stedet og fik fat i to mistænkte; en 41-årig og en 47-årig mand. I bilens bagagerum blev fundet en dunk med 40 liters diesel og en tilsvarende dunk blev fundet i nærheden af bilen. Det viste sig, at bilen holdt i nærheden af en entreprenørmaskine, hvor tankdækslet var brudt op. De to mænd blev derfor sigtet for tyveri.

 

Søndag
Trusler - Algade, Roskilde

Kl 09.50 fik politiet anmeldelse om at en 54-årig mand fra Roskilde på vej ned gennem gaden havde fået øje på en mand og en kvinde. Pludseligt havde manden råbt til ham, at han ikke skulle glo på dem og truede ham med en foldekniv. En patrulje kom frem og fik kontakt til en 31-årig mand fra Roskilde, der smed en kniv fra sig, da han så politiet. Manden blev sigtet for trusler og for besiddelse af kniv.

 

Påvirket bilist - Roskildevej, Ringsted

Kl 11.28 standsede politiet en personbil ført af en 47-årig rumænsk mand, da der var mistanke om, at han var påvirket af alkohol. Manden erkendte da også at han havde drukket. Umiddelbart var promillen over de 2,00 og derfor blev køretøjet beslaglagt ud fra reglerne om vanvidskørsel. Manden er nu tilbageholdt på udlændingelovens bestemmelser.

 

Færdselsuheld - Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

Kl 12.20 kom der melding om et færdselsuheld, hvor en 68-årig kvinde fra Greve i sin bil havde ramt en stor mængde vand på kørebanen efter det kraftige regnskyl. Bilen akvaplanede og ramte i den forbindelse en anden bil ført af en 58-årig kvinde fra Køge-området. Efterfølgende kom endu en bil kørende som ramte nogle vragrester fra sammenstødet og som følge af det punkterede.

Påvirket bilist - Nørre Alle, Kalundborg

Kl 22.49 standsede politiet en 35-årig mand fra Kalundborg, der kom kørende. Patruljen fik mistanke om, at han var påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer og desuden var han frakendt førerretten. Manden erkendte det hele og blev medtaget til udtagning af blodprøve.

 

Politiet på vandet - Isefjorden og Sejerøbugten

Politiet var på vandet i patruljebåden fredag i Isefjorden. Der blev sejlet ud fra Holbæk og besætningen lagde vejen forbi Nykøbing Sjælland og Rørvig. Under vejs blev kontrolleret
4 sejlbåde, 1 motorbåde og 3 joller. Samtlige fartøjer havde tingene i orden
Igen lørdag var båden ude, hvor man sejlede ud fra Havnsø. Båden kom forbi
Sandobberne Strand, Høve Strand, Gudmindrup Strand, videre til Sejerø Havn, over til Vesterlyng Strand og via Nekselø Havn og retur til Havnsø. 3 sejlbåde, 1 motorbåd og to joller kontrolleret. Også denne dag havde alle kontrollerede orden i tingene.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

2. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 2. juli 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 1. juli 2024 kl. 07.00 til 2. juli 2024 kl. 07.00.

2. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Roskilde Festival døgnrapport tirsdag den 2. juli 2024

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk - Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på X: @MVSJPoliti

1. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Roskilde Festival døgnrapport manddag den 1. juli 2024

Uddrag af døgnrapport fra lørdag kl. 07.00 til mandag kl. 07.00. Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk - Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på X: @MVSJPoliti