Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

10. september 2024 10:07

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 10. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 9. september 2024 kl. 07.00 til 10. september 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Helligkorsvej, Roskilde
Værkstedsvej, Køge
Lydmuren, Roskilde
Lyngvej, Vig

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Vandværksbakken, Jyderup
Firhøj, Karlslunde, Greve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Strandroseparken, Strøby Egede, Køge
Lyngageren, Roskilde
Dampmølleparken, Ringsted
Solrød Byvej, Solrød Strand
Stationsvej, Herfølge, Køge


Solouheld på våd motorvej - Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. 07.07 mistede en 34-årig mand fra København herredømmet over sin bil, og han påkørte i den forbindelse autoværnet i højre side nær afkørsel 13, vestgående. Motorvejen var kortvarigt spærret, mens der blev ryddet op på vejen, hvor der befandt sig en del vragrester fra den forulykkede bil. Føreren af bilen var uskadt efter uheldet.

To biler i uheld - Gislingevej, Grevinge - Odsherred

Kl. 07.47 skete et sammenstød med to involverede bil - en personbil ført af en 83-årig kvinde fra Holbæk og en varebil ført af en 56-årig mand fra Højby Sj. Der skete ingen personskade ved sammenstødet.

Beruset mand på kørebanen - Brændholtvej, Ugerløse, Holbæk

Kl. 08.57 anmeldte flere bilister, at der befandt sig en mand på kørebanen, som flere biler havde måtte undvige ved at køre ud i græsrabatten på stedet for ikke at påkøre manden. En patrulje kom frem til stedet og traf manden, der var påvirket i en sådan grad, at han ikke var i stand til at tage vare på sig selv. Der er tale om en 47-årg mand fra Polen, der blev frihedsberøvet til afrusning. Han blev løsladt efter ca. 4 timer i politiets varetægt.

Kl. 15.25 anmeldte en 56-årig kvinde, at der befandt sig en påvirket mand. Der viste sig at være den 47-årige mand, der igen var på spil. Han mistede bevidstheden og blev derfor indlagt på sygehuset til afrusning.

Kraftig regn årsag til uheld - Odsherredvej, Grevinge - Odsherred

Kl. 08.57 mistede en 63-årig mand fra København herredømmet over sin bil pga. kraftig regn, og han påkørte autoværnet først på højre og efterfølgende på venstre side af vejen ved kantpæl 79/4, sydgående. Der skete ingen personskade ved uheldet.

Færdselsuheld - Køgevej/Sygehusvej, Roskilde

Kl. 09.54 skete et færdselsuheld, da føreren af en bil, en 77-årig kvinde overså, at hun befandt sig i en svingbane i et lyskryds, hvorefter hun forsøgte at køre over i den vejbane, der kørte ligeud, og i den forbindelse påkørte kvinden en bus, der var i færd med at flette ind på den vejbane, kvinden ville placere sig i. Der skete ingen personskade ved sammenstødet.

Sammenstød i rundkørsel - Rosen, Holbæk

Kl. 11.48 skete et sammenstød mellem to biler, ført af en 81-årig kvinde fra Regstrup og en 22-årig mand fra Gislinge, i forbindelse med kørsel i en rundkørsel. Der skete ingen personskade ved uheldet.

Vand på vejen årsag til uheld - Sydmotorvejen, Køge

Kl. 11.59 mistede en 26-årig mand fra København herredømmet over sin bil, da han kom kørende i sydgående retning på Sydmotorvejen. Mandens bil kolliderede med autoværnet. Han slap uskadt fra uheldet, som skyldes, at han aquaplannede pga. vand på vejbanen.

Hastighed - Mosede Landevej, Greve

Kl. 14.06 blev en bil, ført af en 63-årig mand fra København, der kom kørende ad Mosede Landvej, målt til at køre 85 km/t, på trods af, at der er en hastighedsbegrænsning på 50 km/t på strækningen. Der nedlægges påstand om frakendelse af kørekortet.

Stjålet cykel og ejer genforenet - Tureby, Køge

Kl. 15.25 anmeldte en 49-årig mand fra København, at hans cykel var blevet stjålet fra en adresse i Valby, og at han ved hjælp af en sporingsenhed på cyklen kunne se, at den befandt sig på en adresse i Tureby.

En patrulje mødtes med manden i ved den adresse, hvor manden kunne se, at cyklen befandt sig. Cyklen, der har en værdi af 10.896 blev fundet i en varebil på adressen. I bilen befandt sig yderligere en cykel, som patruljen mistænkte var stjålet, og denne cykel blev beslaglagt af patruljen. Den 49-årige blev genforenet med sin cykel. På adressen befandt sig flere personer fra Rumænien. Det var ikke muligt at få klarlagt, hvem der ejer køretøjet, hvori cyklen blev fundet, og politiet skal nu efterforske sagen for at få klarlagt om der er grundlag for at sigte nogen for cykeltyveri.

Butikstyveri - Solrød Center, Solrød

Kl. 16.23 passerede to piger på 12 og 14 år sidste betalingsmulighed i en dagligvarebutik med to energidrikke i deres taske, som de ikke havde betalt for. Pigerne blev tilbageholdt i butikken, og politiet blev tilkaldt og forældre og sociale myndigheder underrettet. Tyvekosterne blev tilbageleveret til butikken, der ikke havde noget erstatningskrav.

Sammenstød pga opbremsning - Mosevej, Solrød Strand

Kl. 17.27 kørte to biler sammen i en rundkørsel, da den ene part, en 52-årig mand fra Solrød Strand, bremsede op og i den forbindelse blev påkørt bagfra af et køretøj ført af en 38-årig kvinde fra Haslev. Den 52-årige mand blev tilset i en ambulance, men både han og den 38-årige kvinde var sluppet fra uheldet uden at komme til skade.

Færdselsuheld - Yderholmvej, Solrød Strand

Kl. 20.06 påkørte en 19-årig kvinde fra Havdrup, der kom kørende ad Yderholmvej mod øst en bil ført af en 22-årig kvinde fra Havdrup i forbindelse med, at den 19-årige skulle svinge til venstre ad Roskildevej mod nord. Der skete ingen personskade i forbindelse med sammenstødet.

Lovgivning om euforiserende stoffer - Fasanvej, Køge

Kl. 20.56 blev en 19-årig mand fra Køge fundet i besiddelse af 4,12 gram kokain og 0,96 gram hash, der blev beslaglagt af en patrulje. Manden blev sigtet i sagen, der afgøres på et senere tidspunkt. I et køretøj fandt patruljen 29 salgsposer, der i alt indeholdt 65 gram skunk, som patruljen beslaglagde som hittestof.

Køretur gav flere sigtelser - Holbækvej, Jyderup

Kl. 21.44 blev en 30-årig mand, der kom kørende i nordlig retning sigtet for narkokørsel. Manden var kørende i en bil med påsatte nummerplader, der tilhørte en anden bil, og manden blev desuden sigtet uberettiget brug af nummerplade og ulovlig omgang med hittegods samt for kørsel i frakendelsestiden, kørsel uden ansvarsforsikring samt overtrædelse af knivloven, da han var i besiddelse af en kniv, der falder ind under bestemmelserne i knivloven, uden at han havde et anerkendelsesværdigt formål med at medbringe kniven. Manden fik udtaget en blodprøve til sagen, der afgøres på et senere tidspunkt.

Kørte uden kørekort - Ringstedvej, Holbæk

Kl. 23.00 stoppede en patrulje en 54-årig mand fra Nykøbing Sj. som kørte bil, selvom hans kørekort var blevet inddraget til en tidligere sag om spirituskørsel. Han kørte ad Ringstedvej mod nord i Holbæk, da han blev rutinemæssigt stoppet og sigtet for kørsel uden førerret. På passagersædet sad bilens ejer, som blev sigtet for at lade en person uden gyldigt kørekort styre sin bil.

Mand frarøvet penge - Kildeskovvej, Ringsted

Kl. 23.15 fik politiet anmeldelse om, at en 22-årig mand fra Ringsted var blevet overfaldet og frarøvet sine penge. Den 22-årige havde netop været i banken og hæve kontanter, og nogle af pengene gav han til en han kendte fra Snapchat, som han kort mødtes med. På vej hjem blev han overfaldet af tre maskerede mænd, som slog, sparkede og truede ham til at udlevere resten af sine penge. Den 22-årige forsøgte at forsvare sig med en hobbykniv, men røverne stak af med hans værdier.

En hundepatrulje kørte til gerningsstedet, og hunden gik spor efter de flygtede gerningsmænd, der var løbet fra stedet. Hundepatruljen gik et langt spor via Køgevej, Østre Parkvej, videre ad Kærehavestien og vest over fodboldbanerne bag Ringsted Svømmehal og tilbage til Køgevej. På ruten fandt hundepatruljen nogle af den 22-åriges ting efterladt.

En anden hundepatrulje kørte i området på udkik efter røverne, og på Køgevej ved Kaserne Allé traf de tre mænd, som passede på signalementet af de mistænkte. De tre mænd på 18, 21 og 25 år - alle fra Ringsted, blev anholdt og sigtet for røveri mod den 22-årige. De blev taget med på stationen til afhøring og sagsbehandling. Sagen vil i formiddag blive juridisk vurderet, hvor der vil blive taget stilling til, om nogen skal fremstilles i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Påvirket bilist - Skovvejen, Holbæk

KL. 00.24 blev en 36-årig kvinde sigtet for kørsel i påvirket tilstand, da hun kom kørende i en personbil i vestlig retning til trods for, at hun var påvirket. Hun fik udtaget en blodprøve til sagen, hvorefter hun blev løsladt, og nu afventer resultatet af blodprøven.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

12. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 12. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 11. september 2024 kl. 07.00 til 12. september 2024 kl. 07.00.

11. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 11. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 10. september 2024 kl. 07.00 til 11. september 2024 kl. 07.00.

9. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 9. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 6. september 2024 kl. 07.00 til 9. september 2024 kl. 07.00.