Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

3. marts 2020 10:32

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 020320 kl. 0700 til tirsdag den 030320 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Drejergangen, Karlslunde
Grønlykkeparken, Greve
Skolevej, Fårevejle

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Tjurgården, Greve
Aggersvoldvej, Marke, Mørkøv

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Færdselsuheld – Munkholmvej, Holbæk

Kl. 07.21 var en 28-årig kvinde fra Holbæk kørt i en personbil ad Munkholmvej mod øst, da hun af ukendte årsager mistede kontrollen over bilen, så hun påkørte et træ. Som følge heraf væltede bilen om på taget, men føreren slap uskadt fra uheldet. Politiet forblev på uheldsstedet, indtil et bjærgningsselskab fik fjernet bilen, som ragede lidt ud på vejen. Ingen øvrige trafikanter blev involveret i uheldet.

Graffitimalere overrasket – Østre Ringvej / Store Valbyvej, Roskilde

Kl. 09.30 anmeldte en 51-årig kvinde, at hun netop havde overrasket to graffitimalere, der var i fuld gang i viadukten under Østre Ringvej ved Store Valbyvej. Anmelderen standsede og tog et foto, hvorefter de unge graffitimalere stak af. De blev af anmelderen beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 16-18 år, 160 cm, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Iført: Meget farvespraglet jakke og jeans. B: Mand, Dansk af udseende, 18-20 år, 180 cm, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Iført: Grå jakke og jeans, som politiet ikke fandt trods eftersøgning af dem med en hundepatrulje.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har set de to mistænkte, eller som kan give oplysninger om deres identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Udlænding med falsk identitet – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 09.50 bemærkede udlændingeafdelingen fra Midt- og Vestsjællands Politi en udenlandsk mand med mulig etnisk oprindelse fra Afrika på Jernbanegade ved busholdepladserne, hvor han gik rundt uden umiddelbart synligt ærinde. Politiet kontaktede ham og bad ham legitimere sig. Han oplyste at være en 50-årig mand fra Portugal, men med ophold i Danmark. På forlangende fremviste han kopier af identitetsdokumenter fra både Danmark og Portugal, men ved nærmere kontrol af disse var der uoverensstemmelser i de navne, der fremgik af dokumenterne. Endvidere udtalte manden, at han var 51 år, uagtet han ifølge dokumenterne kun var 50 år gammel. Da politiet var i tvivl om mandens reelle identitet, blev han anholdt til nærmere undersøgelse heraf. Derefter viste det sig, at den anholdte ikke var portugiser med ophold i Danmark, men reelt en 50-årig mand fra Ghana med EU-opholdstilladelse. Politiet skal nu undersøge grundlaget for hans ophold i Danmark nærmere, men anklagemyndigheden vil tirsdag formiddag fremstille ham i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde som sigtet for at have oplyst falsk identitet over for politiet.

Ulovlig knallert – Roskildevej, Benløse, Ringsted

Kl. 12.10 standsede færdselspolitiet en 30-knallert, der blev ført af en 15-årig dreng fra Ringsted. Da politiet havde en mistanke om, at knallerten kunne køre hurtigere end tilladt, blev den testet på et rullefelt, som afslørede, at den kunne køre 52 km/t mod højst tilladt 30 km/t. Den 15-årige blev derfor sigtet for kørsel på en knallert med konstruktive ændringer. Drengens værge blev efterfølgende underrettet om sagen mod ham.

Lov om euforiserende stoffer – Roskilde

Kl. 12.20 henvendte politiet sig på bopælen hos en 35-årig mand fra Roskilde, som var mistænkt for besiddelse af hash. Ved ransagning af hans lejlighed fandt politiet seks gram hash, som den 35-årige blev sigtet for ulovlig besiddelse af. Narkohunde deltog i politiets ransagning af lejligheden. Under politiets ophold på den 35-åriges bopæl ringede en mand på for at besøge beboeren. Der var tale om en 32-årig mand fra Roskilde, som blev modtaget af politiet og efterfølgende fundet i besiddelse af 1½ gram hash, som han blev sigtet for ulovlig besiddelse af. Begge mænd kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem hver især skal afgøres.

Demonstration – Torvet, Ringsted

Kl. 14.00 startede en anmeldt demonstration på Torvet i Ringsted med partilederen fra partiet Stram Kurs. Politiet var også til stede og kunne konstatere, at ca. 15 personer i flere aldersgrupper var dukket op. Efter ca. 45 minutter var demonstrationen afsluttet, og politiet kunne konstatere, at den var forløbet rolig og uden sigtelse af nogen for noget strafbart.

Udenlandsk butikstyv – Industrivej, Roskilde

Kl. 14.03 kørte politiet til byggemarkedet Bauhaus, hvor personalet havde tilbageholdt en udenlandsk mand som mistænkt for tyveri af varer. Politiet fik kontakt til en 56-årig mand fra Polen, som blev anholdt og sigtet for tyveri af varer for 170 kr. Ifølge personalet havde han set på flere forskellige varer, men stukket nogle i sine lommer, inden han gik til kassen. Her betalte han for varerne, som han havde i hånden, men betalte ikke for varerne i lommerne. Sagen blev straks afgjort med en bøde, som blev betalt, hvorefter polakken blev løsladt.

Plastvåben skabte utryghed – Holbækvej, Svinninge – Holbæk

Kl. 14.24 fik politiet en henvendelse fra en mand, som kl. ca. 13.00 i en skraldespand ved en vaskehal på en tankstation havde set noget, der lignede et skydevåben. Personalet på tankstationen bekræftede, at våbnet fortsat lå i skraldespanden, hvorfor politiet kørte til stedet. Skydevåbnet tog politiet i nærmere øjesyn og kunne konstatere, at der var tale om et plastgevær i meget dårlig stand. Politiet medtog plastvåbnet til destruktion, så det ikke skabte yderligere utryghed hos andre kunder på tankstationen.

Færdselsuheld – Bjerge Landevej / Nørrevang, Store-Fuglede – Kalundborg

Kl. 14.58 fik politiet via alarmcentralen melding om et færdselsuheld, hvor to bilister var impliceret. To ambulancer og en lægebil var sendt til uheldsstedet, hvor politiet kunne konstatere, at trafikken kunne passere uheldsstedet. En 26-årig kvinde blev bragt til skadestuen til kontrol, men hun var sluppet fra uheldet med diverse knubs. Uheldet skete, efter at en 26-årig kvinde fra Gørlev i en personbil var standset på Bjerge Landevej med front mod nord, idet hun afventede modkørende før venstresving ad Nørrevang. Bagfra kom en 35-årig kvinde fra Kalundborg i sin personbil, men påkørte den 26-åriges bil, hvor et barn var passager. Barnet slap dog uskadt fra påkørslen og blev kørt hjem af politiet.

Knallertkører flygtede fra politiet – Omfartsvejen / Sandmosen, Holbæk

Kl. 18.06 ønskede færdselspolitiet at tale med en yngre mand, der kørte på en knallert ad Omfartsvejen. Knallerten blev vurderet til at køre væsentligt hurtigere end de tilladte 30 km/t, men føreren ønskede ikke at tale med politiet og kørte videre ad Omfartsvejen og Sandmosen. På Sandmosen forsøgte han at flygte ved at køre gennem en beboers hæk og have, inden han væltede ned i et lille vandløb. Færdselspolitiet fik nu kontakt til en 16-årig dreng fra Kirke-Hyllinge, som havde kørt på en 30-knallert. Politiet beslaglagde knallerten og fik den transporteret til nærmere kontrol på et rullefelt, så dens hastighed kan måles på grund af mistanke om konstruktive ændringer. Hvis politiet konstaterer konstruktive ændringer, skal den 16-årige ikke forvente at få sin knallert retur, da politiet i givet fald vil nedlægge påstand om konfiskation af den på grund af gentagelsestilfælde af kørsel på konstruktivt ændret knallert. Den 16-årige og hans værger kan derfor forvente at høre nærmere fra politiet, når knallerten er blevet undersøgt.

Vold i trafikken – Slagelsevej ud for Engvej, Kalundborg

Kl. 19.24 kørte en 22-årig mand fra Kalundborg sammen med sin kæreste ad Østre Havnevej, da en rød Volvo kørte ud fra en tankstation og kørte lige bag ved deres bil. Parret fortsatte ad Slagelsevej mod syd, og den røde Volvo kørte meget tæt bag ved deres bil, som om den gerne ville overhale, men ikke kunne komme til det på grund af modkørende trafik. Ved en buslomme ud for Engvej kørte den 22-årige ind til siden for at lade Volvoen komme forbi. Volvoen kørte dog ikke forbi, men standsede ud for parret ved buslommen. Ud af Volvoen steg tre personer, som tildækkede deres ansigter med deres hættetrøjer. Den 22-årige fører havde rullet vinduet ned for at tale med mændene. De tre mænd var ophidsede over den 22-åriges kørsel og tildelte ham flere slag igennem den åbne siderude. Herefter blev parret truet på livet, hvorefter de tre mænd gik tilbage til deres bil. Den 22-årige og den røde Volvo satte i gang samtidig, hvorunder den 22-åriges bil stødte ind i den røde Volvo, så den fik skader bagpå. Volvoen kørte herefter fra stedet i retning mod Kalundborg. Den 22-årige fik ingen alvorlige skader ved overfaldet, men blev tilset på skadestuen.

De tre mænd beskrives som:
A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort hættetrøje, sorte bukser, sneakers
B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 180 cm, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort hættetrøje trukket op om hovedet og op om næsen, Bevæbning: Et bronzefarvet knojern.
C: Mand, 20 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: Grå bluse, mørke bukser, sneakers

Politiet efterforsker nu sagen om det grove overfald og søger i den forbindelse vidner. Borgere, som har set en rød Volvo med skader på bagenden, eller som kan komme med oplysninger om bilen eller de tre beskrevne personer, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Hurtige bilister – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 20.04 målte færdselspolitiet en personbil til at køre mindst 172 km/t ad motorvejen, selv om skiltning angav, at højst tilladte hastighed var 110 km/t. Der var tale om en 20-årig mand fra København N, som blev sigtet for både hastighedsovertrædelsen og for at have glemt at medbringe sit kørekort under kørslen. Han kan nu ud over en bøde se frem til en påstand om et kørselsforbud i anledning af den hurtige kørsel.
Kl. 20.39 målte færdselspolitiet igen en personbil til at køre mindst 166 km/t mod højst tilladt 110 km/t ifølge skiltningen. Bilen blev ført af en 22-årig mand fra København NV, som blev sigtet for hastighedsovertrædelsen. Han kan også forvente en bøde og desuden en påstand om betinget frakendelse af kørekortet.

Blufærdighedskrænkelse / blotteri – Grimsager, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 06.36 anmeldte en 46-årig kvinde fra Kirke-Hyllinge, at hun få minutter tidligere havde set en fremmed stand stå uden for havedøren. Manden havde taget sit lem frem og var begyndt at onanere foran anmelderen, der havde skyndt sig at trække gardinerne for. Hun vidste derfor ikke, hvor manden efterfølgende var forsvundet hen. Politiet kørte til området for at lede efter manden, men forgæves, ligesom politiet afhørte anmelderen, der ved anmeldelsen beskrev manden som: A: Mand, Dansk af udseende, 53-56 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Iført: Mørk termojakke og sort/mørkeblå arbejdsbukser med store lommer til værktøj.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

25. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. april 2024 kl. 07.00 til 25. april 2024 kl. 07.00.

24. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. april 2024 kl. 07.00 til 24. april 2024 kl. 07.00.

23. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. april 2024 kl. 07.00 til 23. april 2024 kl. 07.00.