Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

7. april 2020 11:53

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 060420 kl. 0700 til tirsdag den 070420 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Mosevangen, Kalundborg
Vipperød Byvej, Vipperød
Østergade, Tølløse
Rødtjørnevej, Tølløse
Rødkælkevej, Allerup, Holbæk

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Vores Vej, Ellinge Lyng, Højby

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Trængsel ved genbrugsplads – Tangmosevej / Københavnsvej, Køge

Kl. 09.32 fik politiet den første af flere henvendelser om tiltagende trafik på Tangmosevej af bilister, der skulle ind på genbrugspladsen. En patrulje kørte til området og fik oplyst, at personalet på genbrugspladsen sørgede for, at kun 10 bilister ad gangen var til stede samtidig på genbrugspladsen. Det medførte en langsommere trafikafvikling end normalt, når borgere skulle aflevere affald på stedet. Politiet foretog sig ikke yderligere end at vejlede bilister og personale på genbrugspladsen om en måske smidigere trafikafvikling i området. Ingen blev sigtet for nogen lovovertrædelser i forbindelse med politiets tilstedeværelse i området.

Politiets opfordring til bilisterne er at vurdere det akutte behov for at aflevere affald og måske overveje at udskyde besøget på genbrugspladsen til et senere tidspunkt.

Trængsel ved genbrugsplads – Vestre Hedevej, Roskilde

Kl. 11.02 fik politiet en anmeldelse om, at der var meget lang kø på vej til genbrugspladsen, hvor kun få bilister blev lukket ind ad gangen. Efter endnu en anmeldelse lidt senere kørte en patrulje til området, hvor der ganske korrekt var kødannelse på vej mod genbrugspladsen, hvor personalet kun lukkede få bilister ind ad gangen, så der ikke var for mange personer og biler på pladsens område. Da politiet vurderede, at der ikke var nogen trafikfarlige situationer, kunne politiet ikke foretage yderligere end at håbe, at bilisterne havde tålmodighed i ventepositionen for at komme ind på genbrugspladsen.

Også her vil politiet opfordre bilisterne til at vurdere det akutte behov for at aflevere affald og lade dem overvejen, om besøget på genbrugspladsen kunne udskydes til et senere tidspunkt eller anden dag.

Arbejdsulykke – Hjørnegårdsvej, Lille-Skensved – Køge

Kl. 14.56 var en mand kommet til skade i forbindelse med en arbejdsulykke, så en ambulance var blevet tilkaldt. Politiet kørte også til arbejdsstedet, hvor en 61-årig mand fra Køge havde pådraget sig en ca. 15 cm lang flænge i den ene underarm, så han blev bragt til behandling på skadestuen i Køge. Det viste sig, at han havde betjent en kap-/geringssav og herunder var kommet til skade. Arbejdstilsynet blev underrettet om ulykken, som nu undersøges nærmere sammen med politiet for at få grundlag for at kunne afgøre, om nogen kan drages til ansvar for ulykken. Den 61-årige blev indlagt på sygehuset til fornøden behandling i anledning af flængen på armen.

Knallertkørsel til ulempe – Gersagerparken, Greve

Kl. 15.55 fik politiet en anmeldelse om, at to drenge i mørkt tøj kørte rundt på en sort scooter mellem opgangene i Gersagerparken. De kørte hensynsløst og var måske til fare for andre, der færdedes i området. En patrulje, der var i området i forvejen for at se efter forsamlinger i området, blev sendt til Gersagerparken og så de to personer stikke af på scooteren, da de fik øje på patruljebilen. Hverken de to drenge eller scooteren blev fundet i området.

Politiet vil igen gerne opfordre borgerne til at kontakte politiet med oplysninger om, hvor måske ulovlige knallerter og scootere bliver opbevaret eller anbragt, når de ikke benyttes. Ofte får politiet nemlig tilsvarende anmeldelser om kørsel på disse køretøjer til ulempe og måske fare for andre, der færdes i området. Politiet vil derfor gerne kontrollere disse køretøjer og eventuelt drage ejere eller brugere til ansvar for den uhensigtsmæssige brug af disse køretøjer i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger.

Mand i stjålet bil anholdt – Kalundborg / Vipperød, Holbæk

Kl. 16.40 fik en patrulje kontakt til en personbil, der var stjålet i forbindelse med et indbrud i en privat bolig på Vipperød Byvej, Vipperød, natten til mandag. En garagedør var revet op, så der var fri adgang til boligen, hvorfra der var stjålet bl.a. en PlayStation 4, en bærbar computer, en taske og nøglerne til en personbil, som blev stjålet fra stedet. Denne personbil forsøgte politiet at standse på Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg, men føreren satte hastigheden op for at køre fra politiet. Biljagten foregik ad bl.a. Lundevej og Røsnæsvej, hvor føreren kørte den forkerte vej rundt i rundkørslerne. Endvidere blev en anden bilist strejfet i krydset Røsnæsvej-Nyrupvej under flugten, der endte kl. ca. 16.47 på Sandlodsvej. En 20-årig mand fra Holbæk blev anholdt, medens en anden person stak af til fods i retning mod Røsnæs Kursuscenter. Ved en ransagning af bilen fandt politiet flere effekter, som ikke umiddelbart stammede fra indbruddet på Vipperød Byvej, og de er nu beslaglagt til nærmere undersøgelse af ejerforholdene. Den 20-årige anholdte blev afhørt til sagen og sigtet for uberettiget brug af bilen, der var stjålet med rette nøgle ved indbruddet i Vipperød. Efter afhøring til sagerne løslod politiet den 20-årige, idet der efter en nøjere vurdering ikke var grundlag for fremstilling af ham i grundlovsforhør. Politiet undersøger nu nærmere hans rolle i forbindelse med indbruddet i Vipperød, ligesom identiteten på den flygtede medgerningsmand også forsøges klarlagt.

Narkokørsel – Holbækvej, Benløse, Ringsted

Kl. 18.32 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 32-årig mand fra Birkerød for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Knivstikkeri – Parkvej, Køge

Kl. 19.03 – se særskilt pressemeddelelse udsendt tirsdag formiddag.

Mistænkelig forhold – Solrød Strandvej, Solrød Strand

Kl. 22.55 fik politiet en henvendelse fra en lokal, årvågen borger, som havde bemærket nogle personer gå rundt med en lommelygte ved en konkret adresse. Politiet kørte til området med et par patruljer, som dog ikke traf nogen personer på stedet. På den anmeldte adresse var huset under renovering, og på stedet var et par madrasser, så det tydede på, at nogen måske overnattede på stedet. Huset havde dog ingen spor efter indbrud eller lignende, så efter at politiet havde kontrolleret en mand og en kvinde, der blev truffet lidt væk, og som ikke kunne mistænkes for noget strafbart, kørte politiet fra stedet uden forklaring på, hvad anmelderen har observeret.

Narkokørsel i frakendelsestiden – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 03.15 standsede politiet en personbil, der var blevet ført ad Køge Bugt Motorvejen i nordgående retning ved Greve C-afkørslen. Føreren var en 32-årig mand fra Taastrup, som deltog i en narkometertest. Den indikerede, at han var påvirket af hash under kørslen, hvorfor han blev kortvarigt anholdt og sigtet for narkokørsel. Den 32-årige var i øvrigt i forvejen frakendt kørekortet og måtte derfor slet ikke køre bilen. Politiet løslod den 32-årige efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Narkopåvirket mand gik forkert – Labæk, Holbæk

Kl. 03.17 fik en 57-årig mand fra Holbæk forstyrret sin nattesøvn, da en person forsøgte at komme ind på hans bopæl i en etageejendom. Politiet kom til stedet og fik kontakt til en narkopåvirket, 23-årig mand fra Holbæk, som dog var i den rette opgang, men blot var gået for langt op ad trappen. Han troede, at han var på vej ind på sin egen bopæl, da politiet ankom. Ved en kontrol fandt politiet ham i besiddelse af en lille klump hash og lidt amfetamin, ligesom politiet ved en efterfølgende ransagning af hans lejlighed fandt en hjemmelavet plantekasse og nogle potter med dyrkning af mindre cannabisplanter. Den 23-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18. april 2024.

Mand sigtet for brandstiftelse på behandlingssted - Bilist uden kørekort fik taget bilen - Fart på ud for Skills. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. april 2024 kl. 07.00 til 18. april 2024 kl. 07.00.

17. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. april 2024 kl. 07.00 til 17. april 2024 kl. 07.00.

16. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 16. april 2024.

Vidner søges til indbrud i skole - Mand indrømmede at have narko derhjemme - Lokalbetjente fandt våben hos flugtbilist. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. april 2024 kl. 07.00 til 16. april 2024 kl. 07.00.