Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

18. februar 2020 10:48

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 170220 kl. 0700 til tirsdag 180220 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Langebjergvænget, Roskilde
Langebjerg, Roskilde

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Sibirien, Klippinge
Fjederen, Vig
Duehusvej, Bjæverskov
Gammel Køgegaard, Åsen, Køge

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Strandbakken, Veddinge, Fårevejle
Digevej, Gundestrup, Grevinge
Ruggårdsvej, Gudmindrup Lyng, Højby

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Kalundborgvej, Føllenslev
Gl. Ringstedvej, Holbæk


Brandundersøgelse – Algade, Store-Heddinge – Stevns

Kl. 09.41 kontaktede ejeren af en ejendom politiet, fordi to store og tre små containere i en baggård var udbrændte. Containerne havde stået op ad et hegn, som også var brændt. Branden var opstået lørdag d. 15/2-2020 kl. ca. 05.00 ifølge oplysninger til politiet, som nu mandag formiddag har undersøgt brandstedet i et forsøg på at finde årsagen til brandens opståen. Alt tyder dog på, at der er tale om uforsigtig omgang med noget brandbart, der kan have ulmet, indtil branden brød ud i lys lue tidligt om morgenen. Der er fri adgang til containerne, som benyttes af mange forskellige i området.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der måske har bemærket noget mistænkeligt i området forud for brandens opståen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Kalundborgmotorvejen, Vipperød – Holbæk

Kl. 10.56 var en 45-årig kvinde fra Kirke-Hyllinge forulykket i en personbil under kørsel ad motorvejen i østlig retning ved sammenfletningen med Holbækmotorvejen. Hun havde af ukendte årsager mistet kontrollen over bilen, som havde ramt et vejskilt og derefter var standset på selve motorvejen. Den kvindelige fører var sluppet uskadt fra uheldet, som medførte delvis afspærring af motorvejen frem til kl. ca. 1145 i forbindelse med oprydningsarbejdet.

Lov om euforiserende stoffer / fyrværkeriloven – Gørlev - Kalundborg

Kl. 11.05 fik 23-årig mand fra Gørlev besøg af politiet, som mistænkte ham for at være i besiddelse af narkotika på sin bopæl. Ved ransagningen, hvor narkohunde medvirkede, fandt politiet 85 gram hash, 360 gram marihuana og et kanonslag, som blev beslaglagt som bevis. Den 23-årige blev kortvarigt anholdt og sigtet for besiddelse af de euforiserende stoffer med henblik på videresalg og for overtrædelse af fyrværkeriloven. Han blev løsladt efter afhøring til sagerne, som han vil høre nærmere om, når de skal afgøres.

Færdselsuheld – Vindingevej, Vindinge, Roskilde

Kl. 13.37 kom en færdselsbetjent tilfældigt forbi en bilist, der havde fået ødelagt venstre forskærm på sin personbil. Årsagen hertil var ifølge bilisten selv og vidner, at en palle var fløjet ned fra presenningen på en lastbil og havde ramt personbilen, der blev ført af en 47-årig kvinde fra Greve. Føreren af lastbilen var en 36-årig mand fra København S, som af færdselsbetjenten blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven, idet han ikke havde sikret sig, at gods ikke kunne falde af lastbilen under kørslen. Bilisten slap med forskrækkelsen, og lastbilchaufføren kan nu forvente at modtage en bøde.

Spirituskørsel – Rendebjergvej, Tune – Greve

Kl. 1800 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 58-årig mand fra Tune for spirituskørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Pige på brændestak – Boserupvej, Roskilde

Kl. 18.44 fik politiet en henvendelse fra et ældre ægtepar om, at en pige befandt sig på en brændestak uden for deres bopæl på Boserupvej. Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en 14-årig pige fra Hvalsø, som var meldt savnet ca. 30 minutter tidligere til politiet, idet hun var gået fra et sygehus i Roskilde kl. ca. 17.00. På grund af efterlysningen af pigen havde politiet iværksat en større eftersøgning med flere patruljer lokalt i Roskilde, men denne eftersøgning kunne dermed hurtigt indstilles efter henvendelsen fra ægteparret. Pigen blev herefter bragt retur til sygehuset til fornøden omsorg og behandling.

Mistænkelig adfærd – Blåhusvej, Greve

Kl. 20.15 fik politiet en henvendelse fra en husejer, som havde talt med sine naboer om en mistænkelig mand i området. Manden havde ifølge naboerne været inde ved flere villaer, hvor manden havde taget i dørene og derefter var gået fra stederne igen. Politiet kørte til området for at lede efter manden, der blev beskrevet som: A: Mand, 30-40 år, 180-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Yderligere kendetegn: mørkt fuldskæg, Iført: Blå dynejakke med sort på skuldrene, Medbragte: herrecykel. Politiet fandt dog ikke manden, så hvad mandens reelle ærinde har været er fortsat uopklaret.

Brandundersøgelse – Vibekæret, Englerup, Kirke-Såby – Lejre

Kl. 21.13 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et træhus. Ved politiets ankomst var der store flammer fra huset med en kraftig røgudvikling, der drev ind over nabohusene. Af sikkerhedsmæssige årsager blev beboerne i nabohuset evakueret, men brandvæsnet fik begrænset branden til træhuset. Ingen personer på brandstedet var kommet til skade ved branden, der totalskadede huset. Brandårsagen blev ved de foreløbige undersøgelser ikke klarlagt, så politiets brandefterforskere skal kigge nærmere på brandstedet i dagslys i et forsøg på at klarlægge årsagen til brandens opståen. Politiet arbejder dog fra en tese om, at uforsigtighed med noget brandbart kan være årsagen.

Brand i skraldespande – Hundige Stationsvej, Greve

Kl. 23.03 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en mindre brand i en skraldespand indendøre på S-stationen. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, så kun skraldespanden blev ødelagt. Ingen kom til skade, men årsagen til branden kendes umiddelbart ikke, men formodes at være uforsigtighed med noget brandbart.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Karlsvognen, Køge

Kl. 23.31 fik politiet en henvendelse fra en buschauffør om, at en bil kørte rundt på fortovet på p-pladsen ved togstationen. Ved politiets ankomst til stedet havde bilen ramt en lygtepæl og et vejskilt, som var blevet revet op af jorden og befandt sig under den forulykkede bil. Føreren af bilen var en 32-årig mand fra Greve, som blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, idet han blev skønnet påvirket af spiritus under kørslen på p-pladsen. Påkørslen af den ene lygtepæl bevirkede, at lyset i flere andre lygtepæle var gået ud. Ingen andre trafikanter var impliceret i uheldene, og den 32-årige, der var faret vild på sin vej retur mod bopælen og endt på p-pladsen, blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Han vil derfor høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Narkobilist forsøgte at køre fra politiet mv. – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 00.42 fik politiet kontakt til en personbil i det nordgående spor på motorvejen. Da føreren blev bedt om at standse, satte føreren hastigheden op for at køre fra politiet. På et tidspunkt lykkedes det bilisten at vende om på motorvejen for derefter at køre mod færdselsretningen. Politiet afstod dog fra at følge efter, men genoptog forfølgelsen, da bilisten igen kom kørende i den rigtige retning og kørte væk fra motorvejen til Gyvelkæden, hvor bilen blev efterladt. To personer stak af fra bilen, men de mange patruljer, herunder en hundepatrulje, fik hurtigt lokaliseret de to. Politiet kunne derfor kort efter foretage anholdelse af en 25-årig mand uden fast bopæl og en 32-årig mand fra Vemb. Den forladte bil var ikke meldt stjålet, og føreren blev identificeret som den 25-årige mand, der blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer og i øvrigt var frakendt kørekortet i forvejen. Han fik derfor udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og afhørt til sigtelserne for overtrædelser af færdselsloven, herunder også kørsel mod ensretningen på motorvejen og flugten fra politiet. Den 32-årige blev hurtigt løsladt, da politiet ikke fandt grundlag for at sigte ham for noget som passager i bilen, medens den 25-årige blev løsladt senere på natten efter afsluttet efterforskning. Han kan således forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod ham skal afgøres.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

24. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. april 2024 kl. 07.00 til 24. april 2024 kl. 07.00.

23. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. april 2024 kl. 07.00 til 23. april 2024 kl. 07.00.

22. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. april 2024

Vidner søges til groft overfald på lastbilchauffør - Mænd afsløret midt i narkohandel - Vidner søges til indbrud i tandlæge, hvor dyrt udstyr blev stjålet. Læs mere i weekendens uddrag Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 19. april 2024 kl. 07.00 til 22. april 2024 kl. 07.00.