Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

3. januar 2020 10:16

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 020120 kl. 0700 til fredag 030120 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Østergade, Tølløse
Altavej, Nykøbing Sj.
Skørpingevej, Havnelev, Rødvig Stevns

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Søllerupvej, Herfølge


Assistance til billetkontrollør – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 07.36 assisterede politiet en billetkontrollør fra Movia, idet en gratist ikke ville medvirke til at få udstedt en kontrolafgift. Politiet fik klarlagt, at der var tale om en 23-årig mand fra København N, som ikke havde nogen gyldig rejsehjemmel. Hans identitetsoplysninger blev videregivet til billetkontrolløren, hvorefter politiet forlod stedet.

Færdselsuheld – Skovvejen, Mørkøv – Holbæk

Kl. 10.28 opdagede en patrulje en forulykket bilist på Skovvejen ved afkørselsrampen til Ugerløse / Skamstrupvej. En personbil lå i noget buskads på en skråning mellem rampen og Skovvejen, og føreren – en 43-årig mand fra Jyderup – blev af det tilkaldte ambulance- og redningspersonalet reddet ud af bilen, efter at biltaget var klippet op. Føreren blev bragt til skadestuen i Holbæk til kontrol, men var sluppet fra uheldet med diverse knubs. Det viste sig, at han efter kørsel i østlig retning på rampen oplevede nedsat bremseevne. For at undgå sammenstød med eventuelle trafikanter på Skamstrupvej valgte den 43-årige at køre væk fra frakørselsrampen og ind i noget buskads for at få bilen standset. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet.

Lov om euforiserende stoffer mv. - Kalundborg

Kl. 13.25 henvendte en narkohundepatrulje sig på en adresse i indre by hos en 28-årig mand fra Kalundborg, fordi politiet mistænkte ham for at være i besiddelse af narkotika. Ved ransagning af hans bopæl fandt politiet lidt hashmix på et bord og knap et gram marihuana i en hashkværn. Herudover fandt politiet også 81 pakker med et receptpligtigt, smertestillende præparat, som umiddelbart ikke var udstedt til den 28-årige. Han blev derfor sigtet både for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og lægemiddelloven, hvorefter politiet beslaglagde de fundne effekter som bevis og med henblik på senere destruktion. Den 28-årige kan derfor forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Vold – Hovedgaden, Borup – Køge

Kl. 14.10 anmeldte pårørende til en 16-årig dreng fra Borup, at sønnen var blevet overfaldet på en sti på Hovedgaden i nærheden af et supermarked, da han kl. ca. 12.30 sammen med sin kæreste var på vej hjem efter indkøb i byen. Ved en cykeltunnel dukkede en ung mand pludselig op og var fjendtlig over for den 16-årige, som blev slået et par gange på låret med en pind. Gerningsmanden flygtede fra stedet, men blev efter anmeldelsen hurtigt identificeret, fordi den 16-årige tidligere havde haft en uoverensstemmelse med ham i juledagene et andet sted i byen. Politiet kunne derfor senere på eftermiddagen foretage anholdelse af en 15-årig dreng fra Borup, som blev sigtet for vold mod den 16-årige. Den 15-årige blev løsladt efter endt afhøring, hvor de sociale myndigheder var til stede, og han vil høre nærmere til sagen, idet han kan forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres.

Ulovlig knallert beslaglagt – Svinningevej, Svinninge – Holbæk

Kl. 14.45 blev en 17-årig mand fra Snertinge standset på en 30-knallert, som politiet mistænkte for at være konstruktivt ændret, da den kunne køre hurtigere end de tilladte 30 km/t. Knallerten var heller ikke registreret, og da den 17-årige i januar 2019 også blev taget i at køre på en konstruktivt ændret knallert, beslaglagde politiet den knallert, som den 17-årige netop havde kørt på. Politiet vil kontakte den 17-årige og hans værger, når sagen og spørgsmålet om konfiskation af knallerten skal afgøres.

Narkokørsel – Allerup, Holbæk

Kl. 15.19 fik politiet en henvendelse om en slingrende bilist, der kørte ad hovedvejen (rute 57) i retning mod Holbæk. I Allerup-området fik politiet kontakt til personbilen, som var blevet ført af en 31-årig kvinde fra Kgs. Lyngby. Hun var ædru, men en narkometertest indikerede, at hun var påvirket af amfetamin under kørslen. Politiet sigtede derfor kvinden for narkokørsel, og hun blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Mystisk mand – Gl. Skovvej, Sdr. Jernløse, Regstrup – Holbæk

Kl. 15.20 anmeldte pårørende til en 13-årig pige fra Regstrup, at datteren på vej hjem fra skole kl. ca. 15.10 var blevet kontaktet af en fremmed mand. Datteren var gået hjem fra skolen og havde undervejs passeret en mindre kassevogn, der holdt i vejsiden på Gl. Skovvej mellem Skovlyst og Søtrupvej. Ved bilen opholdt en fremmed mand sig, da hun passerede. Kort efter kørte manden i kassevognen langsomt efter den 13-årige, som blev kontaktet og tilbudt at køre med. Pigen afslog og løb fra stedet, hvorefter kassevognen med manden forsvandt i retning mod Kvanløse. Politiet fandt ikke kassevognen i området og forsøger nu at få identificeret både manden og hans køretøj for at få afklaret, hvad den reelle hensigt med tilbuddet til pigen har været. Pigen beskrev manden som: spinkel af bygning, iført sort hue, sort arbejdsjakke, sorte arbejdsbukser og dansk-talende med accent. Han kørte i en mørkrød/bordeaux kassevogn, der var lidt falmet i farven.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket kassevognen eller manden i området, eller som kan give oplysninger til identifikation af ham. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Kørsel i frakendelsestiden / penge beslaglagt – Holbækmotorvejen, Roskilde – Lejre

Kl. 16.05 sigtede politiet en 31-årig mand fra Brøndby for kørsel i frakendelsestiden i en personbil, som han kørte i på motorvejen i østlig retning. Den 31-årige var i forvejen frakendt kørekortet og blev sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Ved nærmere undersøgelse af ham og bilen fandt politiet ham i besiddelse af et femcifret kontantbeløb, hvoraf to tredjedele blev beslaglagt til afdrag på gæld til det offentlige. Den beslutning var den 31-årige ikke tilfreds med, så nu skal en dommer afgøre, hvorvidt politiet havde ret til at beslaglægge pengene som afdrag på statens fordringer imod ham.

Spirituskørsel – Hovedgaden, Høng – Kalundborg

Kl. 16.08 anholdt og sigtede politiet en 46-årig mand fra Sandved for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Mystisk mand – Tåstrupvej, Solrød Strand – Solrød

Kl. 17.19 anmeldte en 38-årig kvinde fra Solrød Strand, at hendes 11-årige søn havde fået en lidt mærkelig henvendelse fra en fremmed mand, da sønnen kl. ca. 16.30 cyklede ad Tåstrupvej ved en tunnel ved Kilen. Den fremmede mand havde spurgt, om sønnen ville se hans hundehvalp. Sønnen var dog blot cyklet videre og havde efterfølgende undret sig over, at manden hverken havde en hund eller en hundesnor med. Derfor var anmelderen på vegne af sønnen blevet lidt bekymret og anmeldte derfor hændelsen til politiet. Anmeldelsen blev noteret hos politiet, såfremt flere skulle få samme spørgsmål fra manden, der blev beskrevet som ca. 30 år gammel, iført kasket og sorte briller.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Algade, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 19.18 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, hvor en knallert var impliceret. Det viste sig, at en 74-årig mand fra Gørlev Sj. var kørt på en 30-knallert ad Algade i sydøstlig retning, da han af ukendte årsager påkørte bagenden af en parkeret bil. Den 74-årige blev bragt til kontrol på skadestuen i Slagelse, hvor han fik udtaget en blodprøve, fordi han var påvirket af alkohol under kørslen. Han var dog sluppet uden behandlingskrævende skader som følge af uheldet, som han kan forvente at høre nærmere om, når blodprøven er blevet analyseret. Ejeren af den påkørte personbil er underrettet om sagen.

Spirituskørsel – Mejerivej, Karlslunde – Greve

Kl. 19.55 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 48-årig mand fra Karlslunde for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 21.20 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 24-årig mand fra Haslev for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil ad motorvejen i nordlig retning. En narkometertest havde indikeret, at han var påvirket af kokain under kørslen. Han fik derfor udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Fyrværkeri til ulempe – Søndre Parkvej, Ringsted

Kl. 22.33 og i tiden derefter fik politiet et par henvendelser om affyring af fyrværkeri til ulempe for beboerne i området. Der skulle ifølge anmeldelserne var tale om kanonslag, som var blevet affyret gennem de seneste ca. 15 minutter. Da politiet lidt senere ankom til området, fandt politiet ingen, der kunne drages til ansvar for affyring af fyrværkeri, ligesom politiets patrulje heller ikke selv kunne høre noget usædvanligt i området.

Politiet vil gøre opmærksom på, at det ikke længere er tilladt at anvende fyrværkeri, idet fyrværkeri kun må affyres i tidsrummet 27. december – 1. januar begge dage incl.

Penge beslaglagt – Nygade, Holbæk

Kl. 01.00 var politiet en tur forbi et diskotek, fordi der var en dårlig stemning på stedet og måske optræk til ballade. Det kunne politiet ikke konstatere, idet alt var roligt. Ved kontrol af personer på stedet fandt politiet en 24-årig mand fra Svinninge i besiddelse af et femcifret kontantbeløb. Da han skyldte penge til det offentlige, beslaglagde politiet efter SKATs anmodning to tredjedele af penge til afdrag på gælden til det offentlige. Den 24-årige ville nu tænke nærmere over, om han ville protestere mod den beslutning fra myndighedernes side. Han blev ikke sigtet for noget strafbart i forbindelse med politiets kontrol af ham og den mulige uro på diskoteket.

Narkokørsel – Østre Ringvej, Roskilde

Kl. 02.45 anholdt og sigtede politiet en 39-årig mand fra Ruds-Vedby for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. En narkometertest indikerede, at han var påvirket af cannabis (hash) under kørslen. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

17. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. april 2024 kl. 07.00 til 17. april 2024 kl. 07.00.

16. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 16. april 2024.

Vidner søges til indbrud i skole - Mand indrømmede at have narko derhjemme - Lokalbetjente fandt våben hos flugtbilist. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. april 2024 kl. 07.00 til 16. april 2024 kl. 07.00.

15. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 15. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 12. april 2024 kl. 07.00 til 15. april 2024 kl. 07.00.