Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

23. januar 2019 09:33

62-årig mand fra Gundsømagle savnes

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 62-årige mand fra Gundsømagle ved Roskilde.

Manden blev sidst set af sin kone i deres hjem tirsdag morgen ca. kl. 09.00. Da konen senere kom hjem fra arbejde, var (navn fjernet) mod forventning ikke hjemme, og der har ikke været livstegn fra ham siden.

 

De pårørende blev bekymrede, da (navn fjernet) har efterladt sine personlige effekter og vigtig medicin derhjemme. Familie og venner til (navn fjernet) iværksatte tirsdag middag en privat eftersøgning af ham, men fandt ham ikke, hvorfor de bad politiet om hjælp.

Politiet er i øjeblikket i gang med eftersøgningen af (navn fjernet) i området omkring hans bopæl i Gundsømagle, hvor blandt andet flere hundepatruljer og en helikopter er sat ind.

Han beskrives som 167 cm høj, kraftig af bygning, kort gråt hår. Han er formentlig iført en mørkeblå vindjakke af mærket Geographical Norway og sorte cowboybukser.

Politiet offentliggør nu et foto (foto fjernet) af den savnede, så offentligheden kan hjælpe politiet i eftersøgningen. (Navn fjernet) er i dag lidt kraftigere i ansigtet end på fotoet.

Det frygtes, at der kan være sket manden en ulykke, og at han befinder sig i hjælpeløs tilstand. Borgerne i den centrale del af Gundsømagle bedes undersøge haver og udhuse for at se, om han skulle befinde sig her.

Oplysninger om den savnede mand gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller nærmeste politi på tlf. 114.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

30. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet søger efter 23-årige Ali El-Mir

Midt- og Vestsjællands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde frem til 23-årige Ali El-Mir.

6. november 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning af mistænkt i sag om brandstiftelse ved skole

Hundige Lille Skole i Greve var i september udsat for flere mindre påsatte brande. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til en identificere en mistænkt mand, som er blevet fanget på skolens videoovervågning

10. oktober 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Hjælp politiet med at identificere død mand

En mand blev mandag morgen fundet død i vandkanten ved Mullerup Strandvej i Kalundborg kommune. Politiet ønsker hjælp til at identificere ham.