Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

13. september 2024 14:39

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 9. september til den 13. september 2024

Indbrud, databedrageri og kørsel i påvirket tilstand. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

Døgnrapport

Påvirket bilist

En bilist blev på Margrethevej i Hjørring 9. september om aftenen standset af patrulje. Mistanke om påvirkning af euforiserende stoffer opstod. En test understøttede mistanken – hvilket en blodprøve nu skal verificere.

 

 

 

Tyveri fra varebil

En varebil parkeret på  Triatlonvej i Aalborg blev mellem 7. og 8. september udsat for tyveri. Der var stjålet diverse værktøj: boremaskine, vinkelsliber, skuremaskine, m.m.

 

DNA spor søgt sikret.

 

 

 

Indbrud i villa

På Kildevældsvej i Aalborg var der mellem 9. og 10. september indbrud i en villa. En rude var knust i kælderen, og huset var gennemrodet. Spor søgt sikret. Intet overblik over tyvekoster.

 

 

 

Databedrageri

Onsdag 11. september fik et offer stjålet sine kontokort, der bagefter blev misbrugt i en hæveautomat samt søgt misbrugt. Formentlig var koden blev afluret ved et tidligere besøg i et supermarked. Bedrageriet skete i Hjørring. 

 

 

 

Indbrud i landejendom

11. september var der indbrud i en landejendom på Brøndumvej omkring Hobro. En rude var knust i hoveddøren, og der var færden i alle rum. Spor søgt sikret på stedet. Fra stedet er der blandt andet stjålet smykker.

 

 

 

Bil stjålet

En bil blev onsdag 11. september stjålet fra en parkeringsplads nær Handest i Mariagerfjord kommune.

 

Der lå desuden tøj i bilen, der i øvrigt havde en næsten tankfuld diesel. 

 

 

 

Indbrud i garage

Mellem 11. og 12. september var indbrud i en garage beliggende på en adresse i Gatten.

 

En dyr planklipper var blevet stjålet. Politiets undersøgelse på stedet viste, at man kommet ind ved at bryde en port op, og der blev foretaget sporsikring på stedet.

 

 

 

Kørsel i påvirket tilstand

11. september om aftenen blev en person standset i en personbil. Standsningen skete på Vesterbrogade i Nørresundby. Der opstod mistanke om, at bilisten var påvirket af hash, hvilket afstedkom en anholdelse og sigtelse herfor. 

 

 

 

Færdsel i øvrigt

En knallert blev standset i Erhvervsparken i Brønderslev. Den viste sig at være ulovlig efter en tur på rullefeltet, hvorfor den blev indbragt til nærmere undersøgelse. Standsningen skete 11. september om eftermiddagen.

 

 

 

Pas på dronerne

En drone var i luften et sted over Rørdalsvej i Aalborg. Det skete onsdag 11. september kort efter kl. 14.00. Dronen var dog nede igen, hvorfor der ikke blev rykket ud til stedet.

 

 

 

Gasflaske stjålet

På et tidspunkt mellem torsdag klokken 22:00 og fredag morgen klokken 06:00, har der været indbrud i en madbod på Nymøllevej i Farstrup. En dør blev brudt op og der blev stjålet en gasflaske.

 

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 
X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her: https://politi.dk/abonner

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

24. september 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 23. september til den 24. september 2024

Narkokørsel, indbrud samt kniv og narko med på fastfood restaurant. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

23. september 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 19. september til den 23. september 2024

Mand gik amok til teoriprøve, flere indbrud, politihund fandt tyv, spritkørsel i traktor og musik til ulempe. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

19. september 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 17. september til den 19. september 2024

Flere indbrud, narko- og spritkørsel, mand indhentet og anholdt, og påvirket mand forsøgte at bide betjent. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.