Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

18. december 2020 14:21

Døgnrapport: narkopåvirket bilist kørte ud for ubetinget vigepligt foran patruljevogn. Spiritusbilist anholdt.

NORDJYLLANDS POLITI: læs udvalgte hændelser fra den 17. til den 18. december 2020. Uddraget udgives de fleste hverdage. Følg @NjylPoliti på Twitter og Facebook.

Døgnrapport

Nordjyllands Politi – Særlig indbrudsindsats i denne uge


Som en del af den generelle brede indsats rettet mod indbrud her i december vil borgerne især fra 15. – 20. december 2020 kunne opleve mere politi forskelle steder i politikredsen. Både uniformeret og civilt politi vil nemlig i denne uge have særligt fokus på omrejsende kriminelle.
Læs mere i nyhedsopslaget på politi.dk

 

Nordjyllands Politi – Åbningstider i Nordjyllands Politi mellem jul og nytår


Her kan du se ekspeditionernes åbningstider i Nordjyllands Politis afdelinger i juletiden.
Læs mere i nyhedsopslaget på politi.dk

 

Brønderslev – narkopåvirket bilist kørte ud for ubetinget vigepligt foran patruljevogn


Under kørende patrulje lagde to betjente mærke til, at en personbil kørte hurtigt ud for ubetinget vigepligt på Jerslevvej i Brønderslev.

Derfor standsede politiet bilisten torsdag den 17. december om aftenen, da der var tale om brud på færdselsloven.

Men det skulle vise sig, at der var tale om yderligere lovbrud. Betjentene fik nemlig hurtigt mistanke til, at den 24-årige bilist var påvirket. Hans pupiller var store – og så reagerede de ikke på lys. Politiet udførte derfor først en alkometertest med bilens fører. Da denne viste negativ, udførte man ligeledes en narkometertest. Og denne test fik konsekvenser for bilisten – resultatet viste nemlig, at bilens fører tilsyneladende var påvirket af både cannabis og kokain.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for henholdsvis narkopåvirket kørsel og brud på færdselsloven om vigepligt. Betjentene ransagede efterfølgende køretøjet i tilfælde af, at manden skulle være i besiddelse af narkotika – og de visiterede selvfølgelig også bilisten. Man fandt dog intet af politimæssig interesse ved hverken ransagning eller visitation.

Betjentene hjalp derefter bilisten ind på bagsædet af patruljevognen og kørte ham til sygehuset for at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Nørresundby – spiritusbilist anholdt


En kørende patrulje fra Nordjyllands Politi standsede en bilist til kontrol på Hjørringvej i Nørresundby torsdag den 17. december om morgenen.

Politiet henvendte sig til føreren af bilen, som viste sig at være en 44-årig mand. Betjentene fik her hurtigt mistanke til, at bilisten var påvirket af spiritus. En udåndingstest viste, at førerens promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Bilisten blev derfor sigtet og anholdt for spirituskørsel, hvorefter politiet kørte ham til sygehuset for at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Fjerritslev – bilist uden førerret sigtet


Torsdag den 17. december førte en 55-årig mand personbil ad Thistedvej ud for Fjerritslev, da politiet standsede ham til kontroltjek ved 18-tiden.

Ved hjælp af politiets systemer kunne betjentene se, at bilisten var blevet frakendt førerretten i en tidligere hændelse. Politiet sigtede derfor bilisten for kørsel uden gældende førerret.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

3. maj 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 1. maj til den 3. maj 2024

Direktør dømt for snyd med tolkemidler, narkokørsel og narkosalg, indbrud i kirke, kontaktbedrageri mod ældre kvinde og gæster bortvist. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

1. maj 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 30. april - 1. maj

Flere tilfælde af indbrud, spritkørsel samt et tilfælde af afpresning online. Læs et uddrag fra politikredsens døgnrapporter.

29. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 26. april til den 29. april 2024

Flere tilfælde af narkokørsel, indbrud, musik til ulempe og butikstyv anholdt. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.