Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

19. november 2021 11:44

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 18. – 19. november 2021

Vanvidsbilist kørte minimum 190 km/t i Aalestrup omegn. Indbrud i Aalborg og Faarup Klit. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Døgnrapport

Person afgået ved døden efter knivstikkeri – efterlysning af vidner

Siden knivstikkeriet i Aalborg fredag d. 12. november 2021, hvor en person blev alvorligt såret, har Nordjyllands Politi efterforsket intenst i sagen. Den kvæstede person, en 27-årig mand, er desværre i går, 18. november 2021, afgået ved døden som følge af de skader, han pådrog sig. De pårørende til afdøde er underrettet.
Læs mere på politi.dk

 

Politigarantier på fire kriminalitetsområder træder i kraft

De såkaldte politigarantier er nu trådt i kraft i landets politikredse, herunder i Nordjyllands Politi. Politigarantier er en slags ’kontrakt’ mellem borger og politi om, hvad man som borger kan forvente af politiet på udvalgte områder. Politigarantierne er indført på fire sagsområder.
Læs mere på politi.dk

 

Aalestrup – vanvidsbilist kørte 190 km/t i 80 km/t-zone

Nordjyllands Politi modtog flere anmeldelser torsdag den 18. november om aftenen om samme bilist i Aalestrup. Bilisten kørte efter sigende alt for stærkt – langt over den tilladte hastighedsgrænse i området. En beredskabspatrulje rykkede derfor ud til stedet, hvor man hurtigt fik øje på den pågældende bilist.

Eftersættelsen af køretøjet tog ca. 45 minutter – hvor bilisten overtrådte flere hastighedsgrænser. Blandt andet kørte bilisten 190 km/t i en zone, hvor den gældende hastighedsgrænse var 80 km/t. Det lykkedes dog patruljen at standse bilisten uden tilskadekomne i sagen.

Det viste sig, at der var tale om en 50-årig bilist. Ved nærmere undersøgelse kunne betjentene se, at bilisten ikke havde gældende førerret til personbil. En alkometer- samt narkometertest blev desuden udført grundet mistanke til påvirket kørsel. Begge test viste dog, at bilisten ikke var påvirket af narkotika eller spiritus.

 

Politiet sigtede og anholdt bilisten for flere lovovertrædelser, herunder:

  1. Ikke at efterkomme politiets anvisninger om at standse
  2. kørsel uden førerret
  3. flere overtrædelser af gældende hastighedsgrænser
  4. mangel på indregistrering

Da der var tale om hastighedsovertrædelser på over 100% af det tilladte med hastigheder over 100 km/t, blev bilisten yderligere sigtet for vanvidskørsel. Hans personbil blev derfor beslaglagt med henblik på konfiskation.

Den sigtede kan nu se frem til et retsligt efterspil.

 

Hobro – to personbiler kolliderede i vejkryds

Torsdag den 18. november modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at et færdselsuheld netop var sket på Randersvej i Hobro. Part 1 – en bilist – kørte ud for ubetinget vigepligt, hvorfor part 2 – en anden bilist – blev påkørt.

En beredskabspatrulje rykkede derfor ud til stedet, hvor man heldigvis kunne konstatere, at ingen personer havde lidt skade i forbindelse med uheldet. Begge køretøjer modtog dog materielle skader.

Part 1 sigtes for at have overtrådt færdselsloven, da vedkommende ikke overholdte sin ubetingede vigepligt.

 

Aalborg – nummerplader stjålet fra personbil

Mellem fredag den 12. november kl. 17:00 og mandag den 15. november kl. 08:00 fandt et tyveri sted i Aalborg. En ukendt gerningsmand stjal her nummerpladerne tilhørende en personbil, der holdt parkeret på Frederiksgade.

Har du set mistænkelig færden på Frederiksgade i Aalborg? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Aalborg – indbrud i kælderrum

En ukendt gerningsmand begik indbrud i et kælderrum på Rughaven i Aalborg mellem onsdag den 17. november kl. 15:00 og torsdag den 18. november kl. 08:30. Blandt de stjålne genstande var en racercykel af mærket Trek i sort og hvid farve.

Har du set mistænkelig færden på Rughaven i Aalborg? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Faarup Klit – indbrud i værksted

Mellem torsdag den 4. november kl. 16:00 og torsdag den 18. november kl. 13:00 fandt et indbrud sted på Vandrebakken i Faarup Klit. En ukendt gerningsmand brød her ind i et værksted, hvorfra man blandt andet stjal et mini-køleskab af mærket Lieber samt diverse former for værktøj; herunder et slagbor af mærket Milwaukee, fire koben i forskellige størrelser og en kapsav af mærket Dewalt.

Har du set mistænkelig færden på Vandrebakken i Faarup Klit? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

22. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 19. april til den 22. april 2024

To narkosælgere og to biltyve anholdt, flere indbrud og episoder med narkokørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 17. april til den 19. april 2024

Knivstik i Nørresundby, indbrud, falsk tusindkroneseddel opdaget, fuld indbrudstyv anholdt og flere narkobilister. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

17. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 15. april til den 17. april 2024

Flere indbrud og episoder med narko- og spritkørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.