Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

7. juni 2024 10:39

Eftersøgning: Politiet savner Ole

Nordjyllands Politi leder i øjeblikket efter en 67-årig mand. Han er sidst blevet set i Frederikshavn den 5. juni 2024 sidst på eftermiddagen, omkring kl. 17.00

Det oplyser efterforskningslederen i sagen, politikommissær ved politiet i Frederikshavn, Michael Karstenskov.

 

”De pårørende er helt forståeligt bekymrende for ham. Vi beder derfor alle borgere i især Frederikshavn og omegn, der måtte have set ham eller have andre informationer i sagen om straks at ringe til os. Ring på telefon 114,” lyder den klare opfordring fra Michael Karstenskov.

 

Den 67-årige mand beskrives som: 185 cm høj og med en spinkel kropsbygning. Gråt og langt hår samt stort skæg. Var på forsvindingstidspunktet formentlig iført gul cykeltrøje og mørkeblå cowboybukser. Hans fornavn er Ole.

 

Han er sidst set på adressen Barfredsvej i Frederikshavn.

 

”Man kan bide mærke i, at den savnede er ret høj og spinkel med stort skæg – så hans udseende er lidt karakteristisk,” uddyber Michael Karstenskov, der tilføjer, at det er politiets umiddelbare formodning ud fra de igangværende efterforskningsskridt i sagen, at han opholder i Frederikshavns-området: 

 

”Men helt sikre kan vi naturligvis ikke være – så har man information til os i sagen, så ring. Heller en gang for meget end en for lidt.”

 

Pressens kontaktperson:

  • Michael Karstenskov, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5119 1656

Ring 114 med oplysninger i sagen.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

5. juli 2024

Nordjyllands Politi

Politiet advarer mod sommerindbrud og opfordrer til indbrudssikring

Selvom risikoen for at blive udsat for indbrud har været faldende set over en årrække, så har Nordjyllands Politi fortsat fokus på området – og politikredsen vil gerne opfordre til, at man som borger beskytter sig.

4. juli 2024

Nordjyllands Politi

Ros til studentervogne fra tungvognskontrol

Her om sommeren runger de danske gader af tudende horn og glade, unge mennesker på studenterkørsel. Det er glædeligt at bevidne og festligt ser det ud. Nordjyllands Politi har været med på sidelinjen for at følge op på, at det også går sikkert for sig. Tungvognscenter Nord ved Nordjyllands Politi er tilfredse med niveauet indtil videre.

1. juli 2024

Nordjyllands Politi

Brand i Nørresundby: Afvarsling udsendt – men vær fortsat opmærksom

Myndighederne har, i forbindelse med branden på Løvvangskolen i Nørresundby, udsendt en række beredskabsmeddelelser, som er blevet modtaget af borgere i en bred radius omkring det berørte område. Der er nu udsendt en afvarsling, men de beboere der måtte befinde sig i røgfanen, skal fortsat være opmærksomme og lukke vinduer og døre.