Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

19. juni 2024 15:15

Efterlysning af mistænkt mand til vold


Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en voldssag, der skete den 12. juni 2024 i Storvorde. Her blev en buschauffør tildelt en skalle samt hårde skub af en ukendt gerningsmand. Siden har politiet arbejdet intenst med sagen for at pågribe den mistænkte. Desværre, indtil videre, uden resultat. Og derfor beder politikredsen nu om offentlighedens hjælp til at få fastlagt identiteten på den mistænkte person i sagen. Oplysninger i sagen skal gives på telefon 114.

Det oplyser efterforskningslederen i sagen, politikommissær Henrik Kjær Hansen.

 

Den alvorlige sag udspillede sig på Tofthøjvej i Storvorde den 12. juni 2024 om eftermiddagen omkring kl. 14.45, da en bus måtte bremse kraftigt ned for en knallert samt i den forbindelse benytte horn.

 

Personen på knallerten fulgte efter bussen; og da buschaufføren steg ud af bussen, gik knallertføreren hen til ham, hvorpå buschaufføren blev tildelt en skalle. Ved samme lejlighed fik chaufføren nogle hårde skub.

Skalle samt skub havde en karakter, der gjorde, at det var nogle ret alvorlige skader, som offeret pådrog sig. Offeret, en mand i 60’erne, er dog udskrevet fra sygehuset.

 

”Det her voldsforhold ser vi med stor alvor på. Der var tale om en buschauffør, som var på arbejde og skulle hente skolebørn, da han blev overfaldet på den her måde. Det er helt uacceptabelt,” siger politikommissær Henrik Kjær Hansen.

 

Den mistænkte i sagen har følgende signalement:

  • Mand, ca. 16-18 år, ca. 185 cm høj, talte dansk, iført: hvid styrthjelm, beige/sandfarvet jakke uden logos samt mørke bukser.

 

Han var desuden kørende på en mat mørkerød formentlig nyere Piaggio-knallert, sort sæde med hvidt print "Piaggio" bagerst på sædet og sorte sidespejle.

 

Den mistænkte mand i sagen var desuden, tilføjer efterforskningslederen, delvist i følgeskab med et vidne, som selv kom kørende på en sort PGO-knallert:

 

”Jeg vil gerne opfordre denne person til at give sig til kende til os. Personen kan nemlig være et potentielt og vigtigt vidne i sagen.”

 

Henrik Kjær Hansen benytter også lejligheden til opfordre den mistænkte mand i sagen til at melde sig selv til politiet.

 

Endelig vil politiet også gerne i kontakt med borgere, der enten bor eller som den 12. juni havde deres færden kl. 14-15 på enten Rødhøjvej eller Tofthøjvej i Storvorde, som eventuelt måtte have set noget eller ligge inde med informationer i sagen.

 

”Jeg vil gerne opfordre borgere,” pointerer politikommissæren, ”der kender en person, som passer på ovenstående signalement, og som kører på den beskrevne knallert og måske færdes i området i eller omkring Storvorde til straks at rette henvendelse til os.”

 

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 

Pressens kontaktperson:
 * Henrik Kjær Hansen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 6119 7520

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

25. juni 2024

Nordjyllands Politi

Politiet har øje på de nordjyske strande

Sommervejret er vendt tilbage og med den måske også trangen til lidt for kåd kørsel på strandene. Nordjyllands Politi vil lave kontroller og minder om, at bilister altid skal køre efter skiltning og forhold - også på strande.

21. juni 2024

Nordjyllands Politi

Dømt for gentagne tilfælde af stalking mod ekskæreste

En 49-årig, nordjysk mand er gentagne gange blevet dømt og fængslet for stalking af sin ekskæreste over en længere årrække, og senest resulterede bare tre forsøg på indirekte kontakt i en dom på tre måneders ubetinget fængsel til den pågældende. Dén dom faldt ved Retten i Aalborg den 18. juni 2024.

19. juni 2024

Nordjyllands Politi

Kano strandet ved Sebbersund i Nibe - hvem ejer den?

Nordjyllands Politi efterlyser ejeren til en hvid og blå kano. Kanoen blev fundet strandet ved Sebbersund i Nibe den 23. maj 2024.